Загрузка...

Шинка з курки в мультиварці

Шинка з курки в мультиварці


Як приготувати шинку в домашніх умовах? З мультиваркою це стало легко і просто! Наприклад, шинка з курки в мультиварці виходить просто чудовою, ніжною і ароматною
Шинка з курки в мультиварці
0
0
15 жов
Інгредієнти:
  • 800 грам курячих стегон;
  • 2 чайні ложки солі;
  • 800 грам курячого філе;
  • Чорний перець;
  • Часник;
  • 1 столова ложка сухого молока
  • Рідкий дим;
  • Лід;
  • 1 куряче яйце;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Відділяємо куряче м'ясо від стегон, дрібно подрібнюємо його в блендері.

  • Крок 2

    Нарізуємо великими шматками куряче філе.

  • Крок 3

    Змішуємо перемелене куряче м'ясо з курячим філе, рідким димом і сухим молоком. Перчимо м'ясо, солимо за смаком.

  • Крок 4

    Чистимо часник, дрібно рубаємо його і змішуємо з курячим м'ясом.

  • Крок 5

    Тепер подрібнюємо блендером склянку з льодом, додаємо його до курячого м'яса разом з курячим яйцем. Ретельно все вимішуємо.

  • Крок 6

    Ставимо приготований фарш на три години в холодильник, а після цього перекладаємо його в рукав для запікання. Вставляємо щільно рукав в ветчінніцу * Белобока * (можна її також замінити коробкою з-під під молока).

  • Крок 7

    Зав'язуємо рукав для запікання щільно, закриваємо ветчінніцу кришкою, затягуючи пружинки.

  • Крок 8

    Кладемо на дно мультиварки серветки або силіконовий килимок. Розміщуємо в мультиварку ветчінніцу, заливаємо її до максимуму водою.

  • Крок 9

    Після всього цього включаємо в мультиварці на дві години режим * тушкування *. По закінченні часу виймаємо ветчініцу із мультиварки і не виймаємо з неї м'ясо, поки воно повністю не охолоне. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: