» » » Креми для тортів

Креми для тортів

Оцінка 4 з 5
Заварний крем

Інгредієнти:
• 4 столові ложки борошна;
• 1 склянка цукру;
• 2 яйця курячі;
• 200 грам вершкового масла;
• 1 літр молока;
• 1 пакетик ваніліну;

Приготування:
• Крок перший. Розбиваємо курячі яйця в миску, змішуємо їх з однією склянкою молока і пшеничним борошном. Збиваємо масу міксером до повного зникнення грудок.
• Крок другий. Тепер кип'ятимо в каструлі залишки молока і склянку цукру, періодично помішуємо масу.
• Крок третій. Після цього вливаємо в яєчну суміш тонкою цівкою кипляче молоко. Доводимо масу на маленькому вогні до загусання. Постійно помішуємо.
• Крок четвертий. Потім охолоджуємо трохи отриману масу, додаємо до неї ванільний цукор, розм'якшене вершкове масло і ретельно збиваємо все міксером. Заварний крем готовий!

Як приготувати «Креми для тортів» в домашніх умовах

  1. Сметанний крем

    Інгредієнти:
    • 1 склянка цукру;
    • 2 склянки сметани з жирністю 25-30%;
    • Ванілін;

    Приготування:
    • Крок перший. Збиваємо за допомогою міксера сметану з цукром до повного розчинення в ній цукру.
    • Крок другий. Додаємо до сметанною масою ванілін, знову все перемішуємо. Сметанний крем готовий!
  2. Білкова глазур для паски

    Інгредієнти:
    • 2 краплі лимонного соку;
    • 0,5 склянки цукрової пудри;
    • 1 яєчний білок;

    Приготування:
    • Крок перший. Збиваємо ретельно яєчний білок з цукровою пудрою.
    • Крок другий. Потім додаємо до них кілька крапель лимонного соку, знову збиваємо і білкова глазур готова!
  3. Манний крем

    Інгредієнти:
    • 1 стакан цукру;
    • 750 мілілітрів молока;
    • 1 пакетик ваніліну;
    • 5 столових ложок манної крупи;
    • 200 грам вершкового масла;

    Приготування:
    • Крок перший. Доводимо до кипіння в каструлі молоко.
    • Крок другий. Змішуємо цукор з манною крупою, висипаємо їх у молоко. Постійно помішуємо.
    • Крок третій. Коли каша стане густою, знімаємо її з вогню, охолоджуємо.
    • Крок четвертий. Потім додаємо до неї ванілін, м'яке вершкове масло і ретельно збиваємо все міксером. Манний крем готовий!
  4. Масляний крем на згущеному молоці

    Інгредієнти:
    • 1 банка згущеного молока;
    • 1 пакетик ванільного цукру;
    • 300 грам вершкового масла;

    Приготування:
    Ретельно збиваємо міксером вершкове масло з ванільним цукром і згущеним молоком. Масляний крем готовий!
  5. Сметанний крем із згущеним молоком

    Інгредієнти:
    • 200 грам вершкового масла;
    • 1 пакетик ванільного цукру;
    • 0,5 банки згущеного молока (вареного згущеного молока);
    • 200 грам 25% сметани;

    Приготування:
    • Крок перший. Розм'якшуємо виделкою вершкове масло, а потім збиваємо його міксером разом зі згущеним молоком.
    • Крок другий. Додаємо до згущеного молока, ванільний цукор і сметану, продовжуємо збивати. Сметанний крем із згущеним молоком готовий!
  6. Лимонний крем

    Інгредієнти:
    • 3 лимона;
    • 200 грам цукру;
    • 120 грам вершкового масла;
    • 3 курячих яйця;

    Приготування:
    • Крок перший. Моєму три лимона, знімаємо з них цедру, а після вичавлюємо з нього сік.
    • Крок другий. Розтоплюємо вершкове масло на водяній бані.
    • Крок третій. Збиваємо яйця з цукром, вводимо їх в вершкове масло, гарненько перемішуємо.
    • Крок четвертий. Тепер додаємо до яєчної маси лимонний сік. Подрібнюємо блендером цедру лимона, кладемо її туди ж.
    • Крок п'ятий. Потім готуємо, постійно помішуючи, на водяній бані крем ще 15 хвилин, поки він не стане досить густим. Лимонний крем готовий!
  7. Вершково-сирний крем

    Інгредієнти:
    • 250 грам сиру;
    • Ванілін;
    • 200 г цукрової пудри;
    • 500 мілілітрів 35% вершків;

    Приготування:
    • Крок перший. Заздалегідь охолоджуємо в холодильнику вершки збиваємо їх в круту піну. Висипаємо до них цукрову пудру, добре все перемішуємо.
    • Крок другий. Протираємо через сито сир і додаємо його до вершків, знову перемішуємо.
    • Крок третій. Тепер додаємо до сирної маси ванілін, ще раз все перемішуємо і смачний вершково-сирний крем готовий до вживання.
  8. Заварний крем зі сметаною

    Інгредієнти:
    • 0,5 склянки молока;
    • 1 куряче яйце;
    • 400 грам 30% сметани;
    • 200 грам вершкового масла;
    • 0,5 склянки цукру;

    Приготування:
    • Крок перший. Збиваємо яйця з цукром. Вливаємо до них молоко.
    • Крок другий. Тепер ставимо масу на маленький вогонь, заважаємо її, доводимо до кипіння. Після цього знімаємо її з вогню, охолоджуємо.
    • Крок третій. Розм'якшуємо вершкове масло, додаємо його разом зі сметаною в молочну масу. Збиваємо все ретельно міксером. Заварний крем готовий до вживання!
  9. Шоколадна глазур на молоці

    Інгредієнти:
    • 2 столових ложки цукру;
    • 4 столових ложки молока;
    • 1 столова ложка какао;

    Приготування:
    • Крок перший. З'єднуємо в маленькій каструльці цукор, молоко і какао порошок. Варимо до загустіння на маленькому вогні.
    • Крок другий. Тепер розм'якшуємо вершкове масло, кладемо його в каструлю до какао. Перемішуємо все знову, потім знімаємо масу з вогню. Шоколадна на молоці глазур готова!
  10. Шоколадна глазур на молоці

    Інгредієнти:
    • 2 столових ложки цукру;
    • 4 столових ложки молока;
    • 1 столова ложка какао;

    Приготування:
    • Крок перший. З'єднуємо в маленькій каструльці цукор, молоко і какао порошок. Варимо до загустіння на маленькому вогні.
    • Крок другий. Тепер розм'якшуємо вершкове масло, кладемо його в каструлю до какао. Перемішуємо все знову, потім знімаємо масу з вогню. Шоколадна на молоці глазур готова!
  11. Шоколадна глазур на сметані

    Інгредієнти:
    • 5 столових ложок какао;
    • 1 склянку густої сметани;
    • 1 склянка цукру;

    Приготування:
    • Крок перший. Висипаємо в маленьку каструлю п'ять столових ложок какао і один стакан цукру, додаємо до них густу сметану.
    • Крок другий. Ставимо каструльку на маленький вогонь. Готуємо в ній шоколадну глазур до перших бульбашок, постійно помішуємо.
  12. Банановий крем

    Інгредієнти:
    • 1 стиглий банан:
    • Ванілін на кінчику ножа;
    • 150-200 мілілітрів 33% вершків;
    • 2 столові ложки цукрової пудри;

    Приготування:
    • Крок перший. Чистимо від шкірки банан, подрібнюємо його в пюре за допомогою блендера.
    • Крок другий. Міксером збиваємо в густу пінку вершки.
    • Крок третій. Додаємо до збитим вершкам бананове пюре, ванілін і цукрову пудру. Все ретельно перемішуємо. Банановий крем готовий до використання!
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent