Фаршировані крабові палички

Фаршировані крабові палички


В якості холодної закуски на святковий стіл відмінно підійдуть фаршировані крабові палички. Досить проста, але смачна закуска обов'язково сподобається гостям.
Фаршировані крабові палички
+3
0
15 жов
Інгредієнти:
  • 200 грам охолоджених крабових паличок;
  • 100 грам сиру;
  • 2 зубчики часнику;
  • Майонез;
  • 4 курячих яйця;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Варимо круто курячі яйця, відокремлюємо у них жовтки від білків, натираємо їх окремо на дрібній тертці.

  • Крок 2

    Натираємо тепер на дрібній тертці сир, чистимо часник, пропускаємо його через землянку.

  • Крок 3

    Потім змішуємо яєчні білки разом з часником, майонезом і сиром.

  • Крок 4

    Виймаємо з упаковки крабові палички. Опускаємо кожну з них на кілька секунд у гарячу воду.

  • Крок 5

    Потім змащуємо кожну крабову паличку в приготовлену начинку і звертаємо їх всі разом в букет.

  • Крок 6

    Тепер розрізаємо на дві частини кожен рулет, умочуємо в терті жовтки його краю, потім викладаємо їх на блюдо. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: