Загрузка...

Содовий хліб з вівсяними пластівцями

Содовий хліб з вівсяними пластівцями


Чи можна спекти хліб без дріжджів? А чому ні? Пропонуємо вашій увазі содовий хліб з вівсяними пластівцями, на йогурті або кефірі. Результат - смачний незвичайний хліб на вашому столі
Содовий хліб з вівсяними пластівцями
0
0
28 січ
Інгредієнти:
  • 300 мілілітрів кефіру, сироватки або несолодкого йогурту;
  • 0,5 чайної ложки розпушувача;
  • 3 склянки борошна;
  • 0,5 чайної ложки соди;
  • 0,5 чайної ложки солі;
  • 0,5 склянки вівсяних пластівців;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Включаємо розігріватися духовку. Потім висипаємо в глибоку миску вівсяні пластівці, борошно, сіль, соду і розпушувач. Перемішуємо все гарненько.

  • Крок 2

    Робимо в тісті по центру поглиблення, вливаємо туди сироватку. Перемішуємо все ложкою, а після замішуємо тісто, формуємо з нього його кулю. Руки змащуємо олією, щоб тісто не липло до них.

  • Крок 3

    Формуємо з тіста круглу хлібину, перекладаємо її на деко. Робимо по центру буханки надріз, у вигляді хреста, щоб при випічці, проникало повітря у виріб.

  • Крок 4

    Випікаємо содовий хліб 35 хвилин у духовці з температурою 180оС. Потім змащуємо готовий хліб соняшниковою олією, охолоджуємо його на решітці і подаємо до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: