Загрузка...

Паска з цукатами в мультиварці

Паска з цукатами в мультиварці


Перед Великоднем всі домогосподарки хвилюються, чи вийде цього разу їх святковий паску, так як тісто для нього дуже примхливе і ніжне. Готуємо простий і смачний паску з цукатами в мультиварці
Паска з цукатами в мультиварці
+1
0
28 лис
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Готуємо опару. Розчиняємо сухі дріжджі в теплому молоці, додаємо до них чотири столові ложки борошна і одну столову ложку цукру. Перемішуємо ретельно, ставимо опару на півгодини в тепле місце. Вона повинна збільшитися в кілька разів.

  • Крок 2

    Крок другий. Розтираємо жовтки з цукром за допомогою вилки. Додаємо до них розтоплене вершкове масло і ванілін. Перемішуємо все.

  • Крок 3

    Крок третій. Вливаємо приготовлену яєчну масу в опару, перемішуємо. Вводимо в тісто поступово борошно і розпушувач. Замішуємо його добряче, щоб воно вийшло еластичним і м'яким.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Накриваємо тісто рушником, ставимо його знову в тепле місце. Коли воно збільшиться як мінімум в два рази, викладаємо його на стіл.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Нарізаємо дрібно цукати, змішуємо їх з тестом. Змащуємо маслом чашу від мультиварки, викладаємо в неї тісто. Включаємо в мультиварки на 15 хвилин режим * підігрів *. Потім залишаємо тісто 40 хвилин настоюватися в мультиварки.

  • Крок 6

    Крок шостий. Випікаємо паску з цукатами 60 +30 хвилин в режимі * випічка *. Перевертати його не потрібно. Після сигналу мультиварки, виймаємо його звідти, охолоджуємо і прикрашаємо глазур'ю.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Для приготування глазурі: збиваємо півсклянки цукрової пудри з яєчним білком. Додаємо до них кілька крапель лимонного соку. Глазур для паски готова! Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: