Пончики

Пончики


Ми своє дитинство не уявляли без пончиків, і сучасне покоління любить їх не менше за нас. Готуємо пампушки в домашніх умовах на радість дітворі, гостям і, звичайно, собі
Пончики
+1
0
21 жов
Інгредієнти:
  • Яйця - 1 шт
  • Дріжді - 20 г.
  • Борошно - 400 гр
  • Сіль - 5 г.
  • Цукор - 15 г.
  • Соняшникова олія - 30 г.
  • Вода - 190 гр
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розводимо в теплому молоці дріжджі. Додаємо до них цукор, сіль і соняшникову олію. Перемішуємо все.

  • Крок 2

    Тепер вводимо туди маленькими порціями борошно. Замішуємо еластичне тісто, яке не прилипає до рук.

  • Крок 3

    Накриваємо приготоване тісто рушником і ставимо його в тепле місце, щоб воно збільшилося як мінімум удвічі.

  • Крок 4

    Розкочуємо готове тісто в пласт з толщіной1-1.5 сантиметри. Вирізаємо з нього гуртки за допомогою склянки. Виймаємо з них серединку кришкою-під пляшки.

  • Крок 5

    Потім розігріваємо сковорідку або казанок з великою кількістю соняшникової олії. Смажимо в ньому до повної готовності пончики з двох сторін на середньому вогні.

  • Крок 6

    Тепер викладаємо готові пончики на серветку для видалення зайвого жиру, потім посипаємо їх цукровою пудрою і подаємо до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: