Рецепти з фото і відео

Булочки, рулети з дріжджового тіста

Булочки, рулети з дріжджового тіста


Вихідний день, настрій піднесений, хочеться чогось незвичайного. Можна спекти булочки, рулети з дріжджового тіста і тоді по всьому будинку пошириться приємний аромат свіжої випічки
Булочки, рулети з дріжджового тіста
0
0
19 жов
Інгредієнти:
  • 500 мілілітрів кефіру або молока;
  • Чайна ложка солі;
  • 1.5 кілограма борошна;
  • 1 пакетик ваніліну;
  • 3 курячих яйця;
  • 180 грам цукру;
  • 200 грам вершкового масла або маргарину;
  • 11 грам сухих дріжджів;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розчиняємо в теплому молоці дріжджі. Розтоплюємо на водяній бані вершкове масло.

  • Крок 2

    Тепер збиваємо виделкою цукор з курячими яйцями.

  • Крок 3

    Після цього з'єднуємо в глибокій мисці дріжджі, вершкове масло, курячі яйця з цукром, ванілін і чайну ложку солі. Ретельно все перемішуємо.

  • Крок 4

    Просіюємо в отриману масу борошно, замішуємо еластичне тісто. Накриваємо миску рушником на деякий час, а після ставимо її в тепле місце.

  • Крок 5

    Коли тісто набрякне в два рази, перекладаємо його на стіл, мнем акуратно, формуємо з нього кулю. Потім накриваємо його знову рушником і ставимо на 30 хвилин у тепле місце.

  • Крок 6

    Цим часом готуємо на свій розсуд будь-яку начинку для булочок. Можна використовувати: варене згущене молоко, зелень з яйцями, джем, сир, мак і ще багато інших.

  • Крок 7

    Після всього цього формуємо з готового тіста булочки, начиняє їх підготовленої начинкою, викладаємо їх на деко змащений маслом.

  • Крок 8

    Даємо булочкам постояти 15 хвилин, а потім змащуємо їх яєчним жовтком.

  • Крок 9

    Ставимо деко в розігріту духовку. Випікаємо булочки до золотистої скоринки.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: