Хліб в мультиварці

Хліб в мультиварці


Що може бути смачніше і аромат свіжоспеченого домашнього хліба? Напевно, тільки домашній хліб, спечений у мультиварці. Відмінний результат гарантований розумними технологіями
Хліб в мультиварці
+2
0
16 жов
Інгредієнти:
  • Столова ложка цукру;
  • 6 мультістаканов борошна;
  • 1 столова ложка крупної солі;
  • 200 мілілітрів води;
  • 1 столова ложка сухих дріжджів;
  • 160 мілілітрів молока;
  • Три столові ложки соняшникової олії;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    З'єднуємо дріжджі з борошном, вливаємо до них воду, молоко, ретельно все перемішуємо.

  • Крок 2

    Після цього додаємо в отриману масу цукор, сіль, замішуємо тісто. Даємо тісту постояти 20 хвилин, а потім знову його уминає.

  • Крок 3

    Змащуємо форму для випікання соняшниковою олією, ставимо її на одну хвилину в мультиварку на режим * підігрів *, виливаємо в неї приготоване тісто. Чекаємо близько години, щоб воно піднялося в формі для випікання.

  • Крок 4

    Тепер випікаємо тісто 60 хвилин в мультиварці в режимі * випічка *. Потім перевертаємо акуратно на іншу сторону хліб, випікаємо його ще 30 хвилин, ароматний хлібець готовий!

  • Крок 5

    Можна також робити хліб повністю на воді або на воді і двох столових ложок сухого молока.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: