Загрузка...

Перець фарширований в мультиварці

Перець фарширований в мультиварці


Чекаєте гостей до обіду або вечері? Приготуйте в мультиварці перець фарширований в якості основного гарячого блюда, ми впевнені, що і вам і вашим гостям сподобається це смачне блюдо.
Перець фарширований в мультиварці
+1
0
13 бер
Інгредієнти:
  • 400 грам м\'ясного фаршу;
  • 1 столова ложка борошна;
  • Вода;
  • 10 штук болгарського перцю;
  • 150 грам сметани;
  • 1 мультістакан рису;
  • Свіжа зелень;
  • 2 ріпчасті цибулини;
  • Спеції;
  • 2 моркви;
  • Соняшникова олія ;
  • 3-4 помідори;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Готуємо підливу в мультиварці в режимі * випічка * з моркви, цибулі і помідорів. Тушкуємо близько 20 хвилин.

  • Крок 2

    Крок другий. Змішуємо в мисці сирий рис, м'ясний фарш і половину овочевої підливи. Додаємо чорний перець з сіллю, ретельно перемішуємо. Іншу овочеву підливу виливаємо в чашу мультиварки.

  • Крок 3

    Крок третій. Миємо болгарський перець, відрізаємо плодоніжки видаляємо насіння. Заповнюємо кожен перець підготовленим фаршем, кладемо їх у мультиварку.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Змішуємо в чашці сметану, борошно і воду, заливаємо отриманою сумішшю фарширований перець. Можна також додати сіль з перцем в сметанний соус.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Подрібнюємо очищений часник, дрібно ріжемо зелень, кладемо їх разом з декількома лавровими листками в мультиварку. Закриваємо мультиварку кришкою, включаємо на 60 хвилин режим * випічка * або програму * тушкування * на дві години.

  • Крок 6

    Крок шостий. Фарширований перець готовий! Розкладаємо його по тарілках і подаємо до столу зі сметаною. Можна полити його отриманої підливою після приготування.

  • Крок 7

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: