Перець фарширований в мультиварці

Перець фарширований в мультиварці


Чекаєте гостей до обіду або вечері? Приготуйте в мультиварці перець фарширований в якості основного гарячого блюда, ми впевнені, що і вам і вашим гостям сподобається це смачне блюдо.
Перець фарширований в мультиварці
+1
0
13 бер
Інгредієнти:
  • 400 грам м\'ясного фаршу;
  • 1 столова ложка борошна;
  • Вода;
  • 10 штук болгарського перцю;
  • 150 грам сметани;
  • 1 мультістакан рису;
  • Свіжа зелень;
  • 2 ріпчасті цибулини;
  • Спеції;
  • 2 моркви;
  • Соняшникова олія ;
  • 3-4 помідори;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Готуємо підливу в мультиварці в режимі * випічка * з моркви, цибулі і помідорів. Тушкуємо близько 20 хвилин.

  • Крок 2

    Крок другий. Змішуємо в мисці сирий рис, м'ясний фарш і половину овочевої підливи. Додаємо чорний перець з сіллю, ретельно перемішуємо. Іншу овочеву підливу виливаємо в чашу мультиварки.

  • Крок 3

    Крок третій. Миємо болгарський перець, відрізаємо плодоніжки видаляємо насіння. Заповнюємо кожен перець підготовленим фаршем, кладемо їх у мультиварку.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Змішуємо в чашці сметану, борошно і воду, заливаємо отриманою сумішшю фарширований перець. Можна також додати сіль з перцем в сметанний соус.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Подрібнюємо очищений часник, дрібно ріжемо зелень, кладемо їх разом з декількома лавровими листками в мультиварку. Закриваємо мультиварку кришкою, включаємо на 60 хвилин режим * випічка * або програму * тушкування * на дві години.

  • Крок 6

    Крок шостий. Фарширований перець готовий! Розкладаємо його по тарілках і подаємо до столу зі сметаною. Можна полити його отриманої підливою після приготування.

  • Крок 7

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: