Загрузка...

Капустяно-рисова запіканка в мультиварці

Капустяно-рисова запіканка в мультиварці


Ще один варіант запіканки - капустяно-рисова запіканка з м'ясним фаршем в мультиварці напевно стане улюбленою стравою для сімейної вечері, варто її приготувати найперший раз
Капустяно-рисова запіканка в мультиварці
0
0
18 лют
Інгредієнти:
  • 1 середній качан білокачанної капусти;
  • 1 стакан рису;
  • 500 грам м\'ясного фаршу;
  • 1 морква;
  • 2 цибулини;
  • 1 помідор;
  • Спеції;
  • 3 столові ложки сметани;
  • Сіль;
  • 3 столові ложки кетчупу;
  • Соняшникова масло;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Розбираємо білокачанну капусту на листочки, заливаємо їх окропом на 15 хвилин. Листочки стануть м'якими.

  • Крок 2

    Крок другий. Відварюємо до повної готовності рис.

  • Крок 3

    Крок третій. Обсмажуємо на сковорідці цибулю і моркву, додаємо до них нарізаний кубиками помідор. Змішуємо вміст сковорідки з фаршем і рисом. Солимо за смаком, посипаємо спеціями. Можна додати ще сире яйце. Перемішуємо фарш.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Змащуємо маслом чашу мультиварки, викладаємо на її дно капустяне листя, щоб утворилися бортики. Кладемо на листя шар фаршу, поливаємо його соусом з кетчупу і сметани. Можна розбавити соус кип'яченою водою, щоб він не був густим.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Накриваємо фарш капустяним листям. Кладемо на них знову ж шар фаршу, соус і капустяне листя. Якщо готуємо запіканку в духовці, тоді її можна посипати тертим сиром, а якщо в мультиварці, то посипати не потрібно.

  • Крок 6

    Крок шостий. Готуємо капустяно-рисову запіканку 40 хвилин в режимі * випічка *. Потім залишаємо її 20 хвилин трохи охолонути в чаші. Виймаємо її за допомогою контейнера від пароварки і перекладаємо на блюдо. Поливаємо сметаною. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: