Куряча печінка в соусі в мультиварці

Куряча печінка в соусі в мультиварці


Куряча печінка в сметанному соусі в мултіварке вийде дуже смачною. Розумна техніка сама визначить готовність страви і відключиться в потрібний момент. Ви тільки підготовляєте всі інгредієнти
Куряча печінка в соусі в мультиварці
+2
0
24 жов
Інгредієнти:
  • 1 цибулина;
  • 2 склянки води;
  • 1 кілограм курячої печінки;
  • Сіль і чорний перець;
  • 3 столові ложки сметани;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чистимо цибулю. Нарізаємо його півкільцями. Обсмажуємо його трохи в режимі * випічка * в мультиварці. Моєму курячу печінку. Очищаємо її від прожилок. Обсушимо паперовим рушником і нарізаємо середніми шматками. Додаємо її на 15 хвилин до цибулі.

  • Крок 2

    Тепер розводимо дві склянки води з трьома столовими ложками сметани. Заливаємо курячу печінку сметанним соусом.

  • Крок 3

    Солимо її, перчимо за смаком. Гарненько перемішаємо.

  • Крок 4

    Тепер включаємо режим * тушкування * в мультиварці. Готуємо курячу печінку одну годину. Готову страву подаємо до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: