Загрузка...

Голубці в мультиварці

Голубці в мультиварці


Ви любите домашні голубці? Приготуйте їх в мультиварці і переконайтеся в тому, наскільки це легко і просто. А самі голубці виходять нітрохи не гірше, ніж приготовані традиційним способом
Голубці в мультиварці
+6
0
24 жов
Інгредієнти:
  • 2 цибулини;
  • 1 качан білокачанної капусти;
  • Сіль;
  • 2 моркви;
  • 700 грам фаршу (наприклад, свинячого);
  • Соняшникова олія;
  • 1,5 склянки рису;
  • Чорний перець;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Вирізаємо качан з качана капусти. Відварюємо капусту в підсоленій воді. Потім розбираємо капусту на листя і зрізаємо акуратно з них потовщення.

  • Крок 2

    Дрібно ріжемо очищену цибулю. Чистимо моркву. Миємо її, натираємо на тертці і обсмажуємо разом з цибулею на соняшниковій олії до прозорості. Заливаємо рис окропом в чаші для мультиварці і залишаємо його в режимі * підігрів * на годину часу. Тепер гарненько змішуємо разом відварений рис, обсмажену цибулю, свинячий фарш і сіль з перцем.

  • Крок 3

    Кладемо підготовлений фарш на кожен капустяний лист, згортаємо їх конвертиком. Складаємо голубці в чашу для мультиварки, заливаємо водою, солимо, перчимо, додаємо решту обжарку і ставимо в мультиварці режим * тушкування * на дві години.

  • Крок 4

    Готові голубці подаємо до столу!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: