Картопля "по-домашньому" в мультиварці

Картопля "по-домашньому" в мультиварці


Ви ще жодного разу не готували в мультиварці спекотне «по-домашньому»? Оцініть сучасний спосіб приготування відомого страви і всі його переваги - спекотне не буде ні підгорілим, ні сирим
Картопля "по-домашньому" в мультиварці
-1
0
24 жов
Інгредієнти:
  • 7 картоплин;
  • 600 грам м\'яса;
  • 1 морква;
  • Перець, сіль;
  • 1 столова ложка томатної пасти;
  • Соняшникова олія;
  • Лавровий лист;
  • 1 склянку води;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чистимо цибулю, моркву та картоплю. Цибулю дрібно нарізаємо.

  • Крок 2

    Моркву з картоплею промиваємо. Картоплю нарізаємо середніми шматками, а моркву натираємо на крупній тертці.

  • Крок 3

    Тепер обсмажуємо в мультиварці м'ясо в режимі * випічка *. Потім додаємо до нього моркву з цибулею. Після кладемо в мультиварку картоплю. Поливаємо його томатною пастою. Посипаємо все спеціями і заливаємо водою. Перемішуємо гарненько вміст чаші і ставимо на 50 хвилин режим * випічка *. Печеня готова.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: