Загрузка...

Картопля "по-домашньому" в мультиварці

Картопля "по-домашньому" в мультиварці


Ви ще жодного разу не готували в мультиварці спекотне «по-домашньому»? Оцініть сучасний спосіб приготування відомого страви і всі його переваги - спекотне не буде ні підгорілим, ні сирим
Картопля "по-домашньому" в мультиварці
-1
0
24 жов
Інгредієнти:
  • 7 картоплин;
  • 600 грам м\'яса;
  • 1 морква;
  • Перець, сіль;
  • 1 столова ложка томатної пасти;
  • Соняшникова олія;
  • Лавровий лист;
  • 1 склянку води;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чистимо цибулю, моркву та картоплю. Цибулю дрібно нарізаємо.

  • Крок 2

    Моркву з картоплею промиваємо. Картоплю нарізаємо середніми шматками, а моркву натираємо на крупній тертці.

  • Крок 3

    Тепер обсмажуємо в мультиварці м'ясо в режимі * випічка *. Потім додаємо до нього моркву з цибулею. Після кладемо в мультиварку картоплю. Поливаємо його томатною пастою. Посипаємо все спеціями і заливаємо водою. Перемішуємо гарненько вміст чаші і ставимо на 50 хвилин режим * випічка *. Печеня готова.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: