Ріжки з м'ясною підливою в мультиварці

Ріжки з м'ясною підливою в мультиварці


Любіть макарони? Тоді вам обов'язково сподобаються ріжки з м'ясною підливою, приготовані в мультиварці. Краща підлива для цієї страви вийде із свининою чи куркою
Ріжки з м
0
0
24 жов
Інгредієнти:
  • М\'ясо (свинини або курки);
  • Морква;
  • 2 склянки води;
  • Цибуля;
  • Спеції;
  • Борошно;
  • Макарони (ріжки);
  • Сіль;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нарізаємо середніми шматками м'ясо. Обсмажуємо його трохи в режимі * випічка * в мультиварці.

  • Крок 2

    Чистимо цибулю з морквою. Овочі моєму, дрібно нарізаємо. Додаємо їх до м'яса. Випікаємо ще кілька хвилин.

  • Крок 3

    Наливаємо в мультиварку залежно від кількості м'яса 2-3 склянки води.

  • Крок 4

    Встановлюємо режим * тушкування * в мультиварці на 2 години, якщо м'ясо свинини або на 1 годину, якщо курятина. Для любителів густий підливи додаємо кілька ложок борошна, яку перед цим розчиняємо в чашці з водою.

  • Крок 5

    Насипаємо в чашу для мультиварки ріжки, після сигналу. Доливаємо ще трохи води і солимо її за смаком.

  • Крок 6

    Тепер ставимо мультиварку в режимі * плов *. Апетитні ріжки з м'ясною підливою готові!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: