Горбуша, запечена з картоплею в мультиварці

Горбуша, запечена з картоплею в мультиварці


Як ви готуєте горбушу? Спробуйте її запекти з картоплею в мультиварці, і переконайтеся, наскільки це просто. Підготувати інгредієнти - і можна відпочивати, мультиварка працюватиме
Горбуша, запечена з картоплею в мультиварці
0
0
18 жов
Інгредієнти:
  • 4 картоплини;
  • 1 горбуша;
  • 2 курячих яйця;
  • 2 моркви;
  • Спеції, сіль за смаком;
  • 100 грам твердого сиру;
  • 4 столових ложки сметани;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чистимо картоплю, моєму його, нарізаємо середніми шматками і кладемо в чашу для мультиварки. Солимо його злегка.

  • Крок 2

    Потім очищаємо від хребта і великих кісточок філе горбуші. Укладаємо його зверху на картоплю. Солимо його.

  • Крок 3

    Тепер чистимо і моєму морква, натираємо її теркою. Посипаємо нею філе горбуші. Заливаємо рибу одним мультістаканом води.

  • Крок 4

    Включаємо в мультиварці режим * варіння на пару * на 20 хвилин.

  • Крок 5

    Цим часом збиваємо чотири столові ложки сметани з двома курячим яйцями. Натираємо в окрему ємність твердий сир.

  • Крок 6

    Відкриваємо в мультиварці кришку після прозвучав сигналу в ній. Заливаємо рибу збитими яйцями зі сметаною, посипаємо твердим сиром і включаємо на 30 хвилин режим * випічка *.

  • Крок 7

    Після всього цього даємо запіканці постояти ще трохи часу в чаші для мультиварки. Потім перевертаємо її на блюдо і подаємо до столу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: