Загрузка...

Медальйони з яловичини

Медальйони з яловичини


Чи можна в мультиварці приготувати святкову страву? Цілком, наприклад, медальйони з яловичини в мультиварці виходять просто чудовими - соковитими, ніжними і дуже смачними
Медальйони з яловичини
0
0
18 жов
Інгредієнти:
  • Сіль, спеції;
  • Яловичина;
  • Часник;
  • Твердий сир;
  • Помідор;
  • Сметана;
  • 0,5 склянки молока;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нарізуємо середніми шматками яловичину. Посипаємо її за смаком сіллю зі спеціями.

  • Крок 2

    Обсмажуємо яловичину в мультиварці на вершковому маслі по чотири хвилини з кожного боку в режимі * випічка *, при відкритій кришці.

  • Крок 3

    Чистимо часник, а потім пропускаємо його через прес, перемішуємо зі сметаною. Отриманою масою промазуємо яловичину зверху.

  • Крок 4

    Тепер миємо помідор, нарізаємо його кільцями і укладаємо на яловичину.

  • Крок 5

    Натираємо на дрібній тертці твердий сир. Посипаємо ним помідори.

  • Крок 6

    Доливаємо півсклянки молока до яловичини. Включаємо в мультиварці режим * випічка * на 60 хвилин. Медальйони з яловичини готові.

  • Крок 7

    От і все, наша страва готова, можна їсти!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: