Медальйони з яловичини

Медальйони з яловичини


Чи можна в мультиварці приготувати святкову страву? Цілком, наприклад, медальйони з яловичини в мультиварці виходять просто чудовими - соковитими, ніжними і дуже смачними
Медальйони з яловичини
0
0
18 жов
Інгредієнти:
  • Сіль, спеції;
  • Яловичина;
  • Часник;
  • Твердий сир;
  • Помідор;
  • Сметана;
  • 0,5 склянки молока;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нарізуємо середніми шматками яловичину. Посипаємо її за смаком сіллю зі спеціями.

  • Крок 2

    Обсмажуємо яловичину в мультиварці на вершковому маслі по чотири хвилини з кожного боку в режимі * випічка *, при відкритій кришці.

  • Крок 3

    Чистимо часник, а потім пропускаємо його через прес, перемішуємо зі сметаною. Отриманою масою промазуємо яловичину зверху.

  • Крок 4

    Тепер миємо помідор, нарізаємо його кільцями і укладаємо на яловичину.

  • Крок 5

    Натираємо на дрібній тертці твердий сир. Посипаємо ним помідори.

  • Крок 6

    Доливаємо півсклянки молока до яловичини. Включаємо в мультиварці режим * випічка * на 60 хвилин. Медальйони з яловичини готові.

  • Крок 7

    От і все, наша страва готова, можна їсти!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: