Повидло з яблук на зиму

Повидло з яблук на зиму


Повидло з яблук на зиму можна готувати різними способами. Я рекомендую смачний рецепт яблука нарізані шматочками. Дивіться рецепти з фото. Повидло з яблук на зиму готують практично в кожній родині. Його можна перемолоти в пюре, а можна яблука порізати невеликими шматочками. Цей варіант я пропоную вам приготувати. Дивіться рецепт з фотографіями, і у вас вийде чудове повидло з яблук на зиму.
Повидло з яблук на зиму
0
0
19 вер
Інгредієнти:
  • Яблука -7 кг
  • Цукор - 5 кг
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Кількість цукру, що додається в варення, залежить від сорту яблук, якщо вони солодкі, то цукру потрібно менше. Яблука помити, очистити від шкірки, видалити серцевину, нам потрібні чисті, невеликі шматочки яблук.

  • Крок 2

    Засипати яблука цукром, вони пустять сік, залишити їх на ніч у такому вигляді.

  • Крок 3

    Проварити яблука з сиропом 15 хвилин після закипання.

  • Крок 4

    Коли повидло охолоне, проварити ще раз 15 хвилин, так потрібно зробити 5 разів протягом двох днів.

  • Крок 5

    Перекласти повидло в стерилізовані банки і закатати.

  • Крок 6

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: