Загрузка...

Повидло з яблук на зиму

Повидло з яблук на зиму


Повидло з яблук на зиму можна готувати різними способами. Я рекомендую смачний рецепт яблука нарізані шматочками. Дивіться рецепти з фото. Повидло з яблук на зиму готують практично в кожній родині. Його можна перемолоти в пюре, а можна яблука порізати невеликими шматочками. Цей варіант я пропоную вам приготувати. Дивіться рецепт з фотографіями, і у вас вийде чудове повидло з яблук на зиму.
Повидло з яблук на зиму
0
0
19 вер
Інгредієнти:
  • Яблука -7 кг
  • Цукор - 5 кг
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Кількість цукру, що додається в варення, залежить від сорту яблук, якщо вони солодкі, то цукру потрібно менше. Яблука помити, очистити від шкірки, видалити серцевину, нам потрібні чисті, невеликі шматочки яблук.

  • Крок 2

    Засипати яблука цукром, вони пустять сік, залишити їх на ніч у такому вигляді.

  • Крок 3

    Проварити яблука з сиропом 15 хвилин після закипання.

  • Крок 4

    Коли повидло охолоне, проварити ще раз 15 хвилин, так потрібно зробити 5 разів протягом двох днів.

  • Крок 5

    Перекласти повидло в стерилізовані банки і закатати.

  • Крок 6

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: