Загрузка...

Варення з гарбуза з апельсином

Варення з гарбуза з апельсином


Варення з гарбуза з апельсином, смачний рецепт для ласунів. Це варення можна подавати до млинців, до паштетів у нього надзвичайний смак. Пропоную рецепти з фото. Варення з гарбуза з апельсином приємне на смак, а апельсин дає йому незвичайний аромат. Дітям подобається варення з гарбуза з апельсином, тому готувати його можна багато. Також його можна подавати з м'ясом птиці і паштетами. Дивіться рецепти з фотографіями.
Варення з гарбуза з апельсином
0
0
16 вер
Інгредієнти:
  • Гарбуз - 1,5 кг
  • Цукор - 350 грам
  • Апельсини - 2 штуки
  • Бадьян - 8 - 10 зірочок
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Гарбуз помити, почистити від шкірки і порізати невеликими кубиками. Покласти в каструлю, додати цукор і бадьян.

  • Крок 2

    Апельсини добре вимити, зняти шкірку, порізати його тонкою соломкою.

  • Крок 3

    Покласти шкірку апельсинів до гарбуза, а сік з апельсинів віджати і додати в каструлю. Накрити кришкою і варити на маленькому вогні 1,5 години.

  • Крок 4

    Потім вийняти бадьян і викинути, а перебити всю масу у блендері.

  • Крок 5

    Розкласти в сухі банки, можна зберігати в холодильнику.

  • Крок 6

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: