Варення з гарбуза з апельсином

Варення з гарбуза з апельсином


Варення з гарбуза з апельсином, смачний рецепт для ласунів. Це варення можна подавати до млинців, до паштетів у нього надзвичайний смак. Пропоную рецепти з фото. Варення з гарбуза з апельсином приємне на смак, а апельсин дає йому незвичайний аромат. Дітям подобається варення з гарбуза з апельсином, тому готувати його можна багато. Також його можна подавати з м'ясом птиці і паштетами. Дивіться рецепти з фотографіями.
Варення з гарбуза з апельсином
0
0
16 вер
Інгредієнти:
  • Гарбуз - 1,5 кг
  • Цукор - 350 грам
  • Апельсини - 2 штуки
  • Бадьян - 8 - 10 зірочок
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Гарбуз помити, почистити від шкірки і порізати невеликими кубиками. Покласти в каструлю, додати цукор і бадьян.

  • Крок 2

    Апельсини добре вимити, зняти шкірку, порізати його тонкою соломкою.

  • Крок 3

    Покласти шкірку апельсинів до гарбуза, а сік з апельсинів віджати і додати в каструлю. Накрити кришкою і варити на маленькому вогні 1,5 години.

  • Крок 4

    Потім вийняти бадьян і викинути, а перебити всю масу у блендері.

  • Крок 5

    Розкласти в сухі банки, можна зберігати в холодильнику.

  • Крок 6

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: