Рецепти з фото і відео

Квашена капуста рецепт

Квашена капуста рецепт
+4
0
05 сер
Квашена капуста рецепт



Якщо у вашому раціоні не присутній квашена капуста, значить треба терміново виправити. Така капуста, дуже багата різними вітамінами, особливо вітаміном С та К.
Отже, квашена капуста рецепт це дуже смачно.

Основні інгредієнти:
• 1,5 кг білокачанної капусти;
• 250 грам-морква;
• 1 столова ложка-сіль (краще морська);
• Перець чорний, лавровий лист і насіння кропу.

Процес приготування:
• Промити під проточною водою капусту і моркву.
• Моркву почистити і натерти на крупній тертці.
• Щоб легше було шаткувати капусту, розріжте качан на дві половинки. Нашаткувати капусту як можна тонше.
• Змішати моркву і капусту, додати наші спеції.
• Посолити і перетерти овочі за допомогою рук. Терти до тих пір, поки не з'явиться сік.
• Накривати вашу капусту тарілкою і поставити на неї який-небудь прес. Наприклад, можете налити трилітрову банку води і придавити вашу капусту.
• Залишати капусту під пресом краще на кілька діб, але якщо холодна температура в приміщенні, то на троє. Квасити можна в будь-якому посуді, але найкращим варіантом, буде дерев'яний посуд.
• Перед подачею до столу, полити оливковою олією і дрібно покришити цибулю.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: