Загрузка...

Томати у власному соку

Томати у власному соку - це смачний рецепт, який вам знадобиться протягом року. Дивіться рецепт з фото, як приготувати смачні помідори. Томати у власному соку готують з цілих і перетертих помідорів. Їх згодом можна додавати, як заправку до супів, тушкованим стравам. Пропоную рецепт з фотографіями, томати у власному соку.
Томати у власному соку
0
0
21 жов
Інгредієнти:
  • Помідори невеликі - 3,5 кг
  • Помідори великі - 2 кг
  • Сіль - 50 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Перець чорний горошком - 5 штук
  • Перець запашний - 5 штук
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Помідори маленькі помити і розкласти по банках, проколоти зубочисткою шкірку.

  • Крок 2

    Великі помідори розрізати на шматочки і покласти в каструлю. Довести до кипіння.

  • Крок 3

    Перетерти Через сито помідори.

  • Крок 4

    В томатну масу додати сіль, перець, цукор і поставити закип'ятити.

  • Крок 5

    Залити окропом томатного соку маленькі помідори і поставити стерилізувати банки, для літрової банки - 10 хвилин буде достатньо.

  • Крок 6

    Закатати помідори з соусом.

  • Крок 7

    Перевернути банку і укутати теплою ковдрою. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: