Томати у власному соку

Томати у власному соку - це смачний рецепт, який вам знадобиться протягом року. Дивіться рецепт з фото, як приготувати смачні помідори. Томати у власному соку готують з цілих і перетертих помідорів. Їх згодом можна додавати, як заправку до супів, тушкованим стравам. Пропоную рецепт з фотографіями, томати у власному соку.
Томати у власному соку
0
0
21 жов
Інгредієнти:
  • Помідори невеликі - 3,5 кг
  • Помідори великі - 2 кг
  • Сіль - 50 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Перець чорний горошком - 5 штук
  • Перець запашний - 5 штук
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Помідори маленькі помити і розкласти по банках, проколоти зубочисткою шкірку.

  • Крок 2

    Великі помідори розрізати на шматочки і покласти в каструлю. Довести до кипіння.

  • Крок 3

    Перетерти Через сито помідори.

  • Крок 4

    В томатну масу додати сіль, перець, цукор і поставити закип'ятити.

  • Крок 5

    Залити окропом томатного соку маленькі помідори і поставити стерилізувати банки, для літрової банки - 10 хвилин буде достатньо.

  • Крок 6

    Закатати помідори з соусом.

  • Крок 7

    Перевернути банку і укутати теплою ковдрою. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: