Загрузка...

Гриби консервовані польські

Гриби консервовані польські


Польських грибів назбирали в лісі чотири кошики, великі, гарні, чи не червиві, вибрали подрібніше, красивіше для консервування, а інші заморозили, попередньо отварив. З заморожених грибів можна приготувати грибний соус , запіканку або просто посмажити з цибулею, а консервовані, приготувати з часничком і рослинним маслом або додати в салат. Як підготувати гриби до консервації? Якщо у вас також багато грибів, як і у нас, утіште себе тим, що зате потооом, зімооой ... ;)) і сідайте чистити гриби від голок і листя, а грибні ніжки від землі.
Гриби консервовані польські
0
0
15 лис
Інгредієнти:
  • На 1 літр води
  • 2 ст. л. солі крупного помелу (без гірки)
  • +5 горошин чорного перцю
  • 2 горошини запашного перцю
  • 1 сушена гвоздика (пряність)
  • 1 лавровий лист
  • 40 мл оцту 6%
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Очищені гриби викладіть у відповідну ємність, наприклад у ванну і залийте холодною водою на 10-15 хвилин. Виберіть гриби, брудну воду злийте, а гриби залийте підсоленою водою і залиште на 20 хвилин. Якщо вода після другого миття брудна, повторіть водну процедуру ще раз без солі.

  • Крок 2

    Потім складіть гриби у велику каструлю, налийте холодну воду не до країв, щоб піна не втекла на плиту, відваріть гриби 5-10 хвилин, злийте в друшляк, промийте.

  • Крок 3

    Другий раз залийте холодною водою, варіть 10-15 хвилин, потім знову злийте воду.

  • Крок 4

    Потім складіть гриби в каструлю і налийте холодної води стільки, щоб вони не злипалися. Наливайте воду літровою банкою, щоб легше було розрахувати кількість спецій. Додайте в гриби спеції і варіть на невеликому вогні не менше 1 години. Відраховуйте час з моменту закипання води.

  • Крок 5

    Поки киплять гриби підготуйте стерильні банки і кришки. У гарячі банки ложкою викладіть гриби, залийте маринадом до самих країв банки і відразу ж закрийте кришкою, закатати ключем, переверніть догори дном до повного охолодження. Консервовані гриби зберігайте в прохолодному, темному місці не більше одного року.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: