Гриби консервовані польські

Гриби консервовані польські


Польських грибів назбирали в лісі чотири кошики, великі, гарні, чи не червиві, вибрали подрібніше, красивіше для консервування, а інші заморозили, попередньо отварив. З заморожених грибів можна приготувати грибний соус , запіканку або просто посмажити з цибулею, а консервовані, приготувати з часничком і рослинним маслом або додати в салат. Як підготувати гриби до консервації? Якщо у вас також багато грибів, як і у нас, утіште себе тим, що зате потооом, зімооой ... ;)) і сідайте чистити гриби від голок і листя, а грибні ніжки від землі.
Гриби консервовані польські
0
0
15 лис
Інгредієнти:
  • На 1 літр води
  • 2 ст. л. солі крупного помелу (без гірки)
  • +5 горошин чорного перцю
  • 2 горошини запашного перцю
  • 1 сушена гвоздика (пряність)
  • 1 лавровий лист
  • 40 мл оцту 6%
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Очищені гриби викладіть у відповідну ємність, наприклад у ванну і залийте холодною водою на 10-15 хвилин. Виберіть гриби, брудну воду злийте, а гриби залийте підсоленою водою і залиште на 20 хвилин. Якщо вода після другого миття брудна, повторіть водну процедуру ще раз без солі.

  • Крок 2

    Потім складіть гриби у велику каструлю, налийте холодну воду не до країв, щоб піна не втекла на плиту, відваріть гриби 5-10 хвилин, злийте в друшляк, промийте.

  • Крок 3

    Другий раз залийте холодною водою, варіть 10-15 хвилин, потім знову злийте воду.

  • Крок 4

    Потім складіть гриби в каструлю і налийте холодної води стільки, щоб вони не злипалися. Наливайте воду літровою банкою, щоб легше було розрахувати кількість спецій. Додайте в гриби спеції і варіть на невеликому вогні не менше 1 години. Відраховуйте час з моменту закипання води.

  • Крок 5

    Поки киплять гриби підготуйте стерильні банки і кришки. У гарячі банки ложкою викладіть гриби, залийте маринадом до самих країв банки і відразу ж закрийте кришкою, закатати ключем, переверніть догори дном до повного охолодження. Консервовані гриби зберігайте в прохолодному, темному місці не більше одного року.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: