Загрузка...

Рецепт гострого соусу

Рецепт гострого соусу


Це скоріше гостра паста для добавки в інші соуси, оскільки вживати його ложками наважаться тільки самі дракони!
Рецепт гострого соусу
+1
0
01 лис
Інгредієнти:
  • Перець червоний гострий (180 гр) 6шт
  • Часник (36 гр) 6зуб.
  • Цукор (15 гр) 1ст.л.
  • Сіль (6 гр) 1ч.л.
  • Олія рослинна (раф.) (10 гр) 1ст.л.
  • Оцет яблучний (30 гр) 2ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У перців відрізати зелені хвостики до самого перцю. Якщо блендер НЕ перемелює зернинки перцю, то їх потрібно видалити. Часник очистити.

  • Крок 2

    Нарізати стручки на невеликі шматочки.

  • Крок 3

    Овочі подрібнити блендером.

  • Крок 4

    Підготувати лід для охолодження.

  • Крок 5

    Викласти суміш у посуд для варіння на плиті або в мікрохвильовій печі, додати сіль, цукор, масло і оцет. Якщо від перцю багато соку, то покладіть 1 ч.л. крохмалю для згущення.

  • Крок 6

    На повільному вогні довести пасту до кипіння або в мікрохвильовій печі: високий режим - 1хв, середньо-низький 3 хв, потім перемішати і ще 3 хв.

  • Крок 7

    Перекласти в холодну посуд і поставити на лід для охолодження.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: