Рецепт гострого соусу

Рецепт гострого соусу


Це скоріше гостра паста для добавки в інші соуси, оскільки вживати його ложками наважаться тільки самі дракони!
Рецепт гострого соусу
+1
0
01 лис
Інгредієнти:
  • Перець червоний гострий (180 гр) 6шт
  • Часник (36 гр) 6зуб.
  • Цукор (15 гр) 1ст.л.
  • Сіль (6 гр) 1ч.л.
  • Олія рослинна (раф.) (10 гр) 1ст.л.
  • Оцет яблучний (30 гр) 2ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У перців відрізати зелені хвостики до самого перцю. Якщо блендер НЕ перемелює зернинки перцю, то їх потрібно видалити. Часник очистити.

  • Крок 2

    Нарізати стручки на невеликі шматочки.

  • Крок 3

    Овочі подрібнити блендером.

  • Крок 4

    Підготувати лід для охолодження.

  • Крок 5

    Викласти суміш у посуд для варіння на плиті або в мікрохвильовій печі, додати сіль, цукор, масло і оцет. Якщо від перцю багато соку, то покладіть 1 ч.л. крохмалю для згущення.

  • Крок 6

    На повільному вогні довести пасту до кипіння або в мікрохвильовій печі: високий режим - 1хв, середньо-низький 3 хв, потім перемішати і ще 3 хв.

  • Крок 7

    Перекласти в холодну посуд і поставити на лід для охолодження.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: