Рецепти з фото і відео

Маринована цибуля

Маринована цибуля
+2
0
05 сер
Маринована цибуля


Дуже часто, для приготування салатів або м'ясних страв потрібно маринований лук. І, хоча його приготування не складає особливих труднощів, багато хто задається питанням, як правильно маринувати цибулю. Пропонуємо дуже швидкий спосіб приготування маринованої цибулі.

Основні інгредієнти:
• Цибуля;
• Сіль;
• Оцет;
• Вода.

Процес приготування:
• Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кільцями.
• Нарізану цибулю кладемо в посуд, яка підходить для мікрохвильової печі.
• Заливаємо воду в ємність з цибулею (вода повинна повністю покрити цибулю).
• Беремо 9% оцет і вливаємо 4 столових ложки в цибуля.
• Туди ж відправляємо одну чайну ложку солі.
• Мікрохвильовку встановлюємо на максимальну потужність і ставимо в неї тарілку з цибулею.
• Через 10 хвилин дістаємо цибулю і відкидаємо його на друшляк.
• Далі цибулю потрібно дуже швидко остудити.
• Таким чином, ми отримали смачний маринований лук, який можна їсти, не турбуючись про виникнення неприємного запаху з рота. Також для приготування маринованої цибулі даними способом чудово підійде розсіл, що залишився від маринованих огірків.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: