Загрузка...

Маринований імбир

Маринований імбир
0
0
05 сер
Маринований імбир


Маринований імбир, в наш час є дуже популярною стравою. Крім того, імбир - дуже корисний для організму і має ряд цілющих властивостей. Щоб поєднати смачне з корисним, рекомендуємо приготувати маринований імбир за наступним рецептом.

Основні інгредієнти:
• Корінь імбиру свіжий - 500 грам;
• Оцет рисовий - 200 мілілітрів;
• Вино сухе рожеве - 4 столові ложки;
• Горілка - 2 столові ложки;
• Цукор - 4 столові ложки;

Процес приготування:
• Промиваємо, просушуємо і чистимо від шкірки корінь імбиру, а потім розрізаємо його на кілька частин.
• В каструлі кип'ятимо воду. Шматки імбирного кореня занурюємо в каструлю і проварюємо 1 хвилину.
• Виймаємо імбир з води, просушуємо і ріжемо на дуже тоненькі скибочки. Для цього можна використовувати картофелечистку.
• Цукор, вино і горілку змішуємо в окремій посудині і ставимо на вогонь. Доводимо суміш до кипіння і, постійно помішуючи, чекаємо, коли розчиниться цукор. Додаємо оцет і доводимо до кипіння.
• Скибочки імбиру укладаємо в банку, заливаємо маринадом. Закриваємо банку кришкою, чекаємо, поки вона охолоне, і ставимо імбир в холодильник.
• Маринований в домашніх умовах імбир можна зберігати в холодильнику до трьох місяців.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: