Маринований імбир

Маринований імбир
0
0
05 серпня
Маринований імбир


Маринований імбир, в наш час є дуже популярною стравою. Крім того, імбир - дуже корисний для організму і має ряд цілющих властивостей. Щоб поєднати смачне з корисним, рекомендуємо приготувати маринований імбир за наступним рецептом.

Основні інгредієнти:
• Корінь імбиру свіжий - 500 грам;
• Оцет рисовий - 200 мілілітрів;
• Вино сухе рожеве - 4 столові ложки;
• Горілка - 2 столові ложки;
• Цукор - 4 столові ложки;

Процес приготування:
• Промиваємо, просушуємо і чистимо від шкірки корінь імбиру, а потім розрізаємо його на кілька частин.
• В каструлі кип'ятимо воду. Шматки імбирного кореня занурюємо в каструлю і проварюємо 1 хвилину.
• Виймаємо імбир з води, просушуємо і ріжемо на дуже тоненькі скибочки. Для цього можна використовувати картофелечистку.
• Цукор, вино і горілку змішуємо в окремій посудині і ставимо на вогонь. Доводимо суміш до кипіння і, постійно помішуючи, чекаємо, коли розчиниться цукор. Додаємо оцет і доводимо до кипіння.
• Скибочки імбиру укладаємо в банку, заливаємо маринадом. Закриваємо банку кришкою, чекаємо, поки вона охолоне, і ставимо імбир в холодильник.
• Маринований в домашніх умовах імбир можна зберігати в холодильнику до трьох місяців.
Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Меню повара