Рецепти з фото і відео

Мариновані шампіньйони

Мариновані шампіньйони
+8
0
05 сер
Мариновані шампіньйони


Мариновані печериці є невід'ємним компонентом багатьох страв. Щоб не купувати щоразу мариновані гриби в магазині, можна замаринувати печериці самостійно.

Основні інгредієнти:
• Печериці свіжі - 1 кілограм;
• Вода;
• Цукор - 6 столових ложок;
• Оцет 9%;
• Сіль;
• Чорний перець горошком;
• Часник;
• Лавровий лист.

Процес приготування:
• Гриби чистимо, знімаємо шкірку з капелюшка, промиваємо. Якщо гриби маленькі, то залишаємо їх цілими, а якщо більші - розрізаємо навпіл.
• По дві чайних ложки оцту і солі розчиняємо в 1 літрі води і кип'ятимо.
• В каструлю з киплячою водою кладемо печериці. Проваривши гриби 10 хвилин, знімаємо каструлю з вогню і складаємо в банку.
• Для приготування маринаду змішуємо 2 чайних ложки солі, 6 столових ложок цукру, 250 мл оцту і 300 мл води. Отриману суміш доводимо до кипіння.
• В банку з грибами кладемо перець, часник і лавровий лист, а потім заливаємо маринадом.
• Мариновані печериці можна також подавати як самостійне блюдо, злегка приправивши рослинним маслом.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: