Рецепти з фото і відео

Капуста маринована з буряком

Капуста маринована з буряком
-2
0
05 сер
Капуста маринована з буряком


Соковита, хрустка, пікантна капуста, маринована з буряком.... Звучить смачно? Значить потрібно приготувати!

Основні інгредієнти:
• Капуста білокачанна - 3,5 кілограм,
• Буряк - 200 грам,
• Морква - 200 грам,
• Часник - 2 голівки,
• Оцет 9% - 200 мл,
• Цукор - 170 грам,
• Масло рослинне - 100 мілілітрів,
• Сіль - 5 чайних ложок.

Процес приготування:
• Нарізаємо капусту на невеликі квадратні шматочки, розміром приблизно 3х3 сантиметри.
• Нарізаємо тоненькими скибочками буряк.
• Чистимо часник.
• Очищену моркву натираємо на крупній тертці.
• Беремо велику каструлю і вкладаємо в неї шарами підготовлені овочі: спочатку капусту, потім буряк, моркву і часник, потім знову викладаємо шар капусти. Виходить приблизно 3-4 повторення таких шарів. Останній, верхній шар повинна утворювати капуста.
• Після того, як овочі покладені в каструлю, приступаємо до приготування маринаду. Для цього у великій посуді змішуємо цукор, оцет, сіль, рослинне масло і вливаємо 1 літр окропу. Добре перемішуємо, щоб розчинився цукор.
• Капусту заливаємо маринадом і ставимо під гніт. Маринована капуста буде готова до вживання через 2-3 дні.
• Коли капуста промаринується, перекладаємо її в банки і поставити в холодильник.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: