Рецепти з фото і відео

Маринована капуста швидкого приготування

Маринована капуста швидкого приготування
+1
0
05 сер
Маринована капуста швидкого приготування


Напевно, багатьом господиням відома ситуація, коли прихід гостей заздалегідь не заплановано і потрібно приготувати що-небудь смачненьке за рекордно короткі терміни. В такому випадку, прекрасною закускою стане маринована капуста швидкого приготовления.Готовим без витрат!

Основні інгредієнти:
• Капуста білокачанна - 1 качан невеликого розміру,
• Яблука великі - 5 штук,
• Цукор - 100 грам,
• Сіль - 15 грам,
• Вода - 1 літр.

Процес приготування:
• Капусту промиваємо й обсушуємо. Нарізаємо невеликими шматочками (кубиками).
• Яблука (краще кислі) також промиваємо, просушуємо серветкою і тонко нарізаємо кружальцями або півколами.
• На дно чистої банки тонким шаром викладаємо нарізану капусту.
• Поверх капусти в банку викладаємо тонкий шар яблук.
• Чергуючи шари яблук і капусти, заповнюємо ними повністю всю банку, трохи утрамбовуючи при укладанні. Бажано, щоб таких шарів було якомога більше, тоді капуста виходить смачніше.
• Для приготування розсолу доводимо до кипіння 1 літр води, знімаємо з вогню, додаємо цукор і сіль, добре розмішуємо.
• Розсіл вливаємо в банку з капустою і накриваємо кришкою. Банку залишаємо на столі і час від часу збовтувати маринад, перевертаючи і струшуючи.
• Зберігати таку капусту можна прямо на кухні. Не обов'язково ставити її в холодильник.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: