Рецепти з фото і відео

Маринад для курки

Маринад для курки
0
0
05 сер
Маринад для курки


Будь-яка господиня часто готує курку. По - перше ціна на м'ясо доступна, по - друге, курка готується значно швидше, ніж будь-яке інше м'ясо, а в третє з нього можна приготувати дуже багато смачних страв. Курка завжди незмінна, а ось маринад для курки можна використовувати різний. Все залежить від смаку. Кому, який найбільше подобається. Якщо хочете порадувати своїх чоловіків, приготуйте маринад для курки основним компонентом якого є пиво. Побалуйте їх у вихідні і подайте до келиха пива замість традиційної солоної рибки, курячі окости в пивному маринаді.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування курки в маринаді:
• 1 кг курячих стегенець
• 0,5 світлого пива
• 4 зубчики часнику
• 1 лимон
• 2 столові ложки майонезу
• перець, сіль
• спеції (розмарин, травень ранок, чебрець, червоний перець, гострий і солодкий перець)

Процес приготування:
• Стегенця вимиваємо, обсушуємо.
• Потім очищаємо часник і подрібнюємо його.
• Змішати спеції із сіллю і перцем, додаємо часник, сік лимона все добре перемішуємо.
• Беремо стегенця, ножем злегка піднімаємо шкіру і нашпиговываем шкіру сумішшю спецій.
• Робимо проколи ножем по всій поверхні тушки курки, і начиняє їх часником, а зверху рясно змащуємо сумішшю спецій.
• В глибокий сотейник викладаємо окосту і заливаємо пивом.
• Залишаємо окосту маринуватися в холодильник на 12 годин.
• Завжди краще маринувати курку з вечора, а вже готувати вранці.
• Треба, щоб м'ясо добре промариновались.
• Потім стегенця дістаємо з холодильника, додаємо лавровий лист.
• Розігріваємо духовку до 180 градусів і відправляємо стегенця в пиві в духовку.
• Час від часу заглядаємо в духовку і перевертаємо стегенця.
• Коли кількість пива зменшиться наполовину, стегенця дістаємо з духовки.
• Рідина з стегенець зливаємо в окремий посуд, вона нам знадобиться для приготування соусу.
• Стегенця змащуємо майонезом і тому відправляємо в духовку.
• Майонез допоможе в утворенні рум'яної скоринки.
• Коли стегенця добре подпекутся, дістаємо з духовки.
• З рідини, в якій готувалися стегенця, готуємо соус.
• На сковородне обсмажуємо борошно, додаємо вершкове масло, добре перемішуємо і смажимо разом з цибулею.
• Яєчні жовтки розмішуємо виделкою і відправляємо до м'яса з цибулею.
• Потім у цю суміш вводимо, поступово помішуючи рідина, в якій готувалися стегенця.
• Все добре перемішуємо, тушкуємо сковороді кілька хвилин, додаємо зелень, знімаємо з вогню.
• При подачі до столу стегенця поллємо приготованим соусом і подаємо його окремо.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: