Рецепти з фото і відео

Печериці мариновані

Печериці мариновані
0
0
05 сер
Печериці мариновані


Смажені, тушковані або консервовані печериці в будь-який час року бажані на нашому столі як буденні і як святкове блюдо. А під час посту вони можуть стати важливою складовою нашого столу і як буденне і як святкове блюдо. А під час посту вони можуть стати важливою складовою нашого меню. Дуже смачні печериці мариновані, з них можна приготувати багато смачних салатів, але і самі по собі вони є чудовою закускою, добре підходять і до гарячої картоплі, м'яса, риби. Печериці з цього смачніше магазинних.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування маринованих шампіньйонів:
•0,5 кг невеликих печериць
• 9 столових ложок 9% оцту
• 3 столових ложки рослинної олії
• 2 зубчики часнику
• 1 маленька морквина
• 4 горошини запашного перцю
• 4 горошини чорного перцю
• 2 бутона гвоздики
• 1 чайна ложка солі
• 0,5 чайної ложки цукру
• 4 лаврових аркуша

Процес приготування:
• Гриби миємо, часник очищаємо, нарізаємо соломкою.
• Змішати оцет, олію, сіль, цукор, вливаємо 0,5 склянки води.
• Викладаємо в сковорідку подрібнені гриби, морква, часник, заливаємо маринадом, додаємо перець, гвоздику, лаврове листя.
• Приготовану суміш накриваємо кришкою і тушкуємо на середньому вогні до того моменту, поки гриби пустять сік, зменшуємо вогонь і тушкуємо протягом 10 хвилин.
• Приготовані гриби розкладаємо по банках, заливаємо маринадом, охолоджуємо і відправляємо в холодильник на 3 години.
• Для маринування при необхідності можна використовувати і заморожені гриби, які треба попередньо розморозити і бланшувати протягом декількох секунд.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: