Рецепти з фото і відео

Маринований часник (холодний спосіб)

Маринований часник (холодний спосіб)
0
0
05 сер
Маринований часник (холодний спосіб)


Інгредієнти:

• Часник

Маринад:

• Вода - 600мл
• Цукор - 2 ст. ложки
• Сіль - 2 ст. ложки
• Оцет 9% - 1 стакан
• Гвоздика - 5-6шт
• Чорний перець горошком - 1 / 2 ст. ложки
• Запашний перець (горошини) - 2-3шт

Приготування:

• Всі інгредієнти для маринаду, крім оцту змішуються.
• Маринад доводиться до кипіння, одну хвилину прогрівається, додається оцет, перемішують і знімається з вогню, остуджується.
• Цілі головки часнику акуратно очищаються від зовнішньої лушпиння, але не розбирається на часточки.
• Підготовлений часник викладається у банки, заливають маринадом.
• Банки закриваються поліетиленовими кришками.
• Банки ставлять у темне прохолодне місце на 1,5-2 місяці (не в холодильник!).
• Такий маринований часник відмінно підходить до м'ясних страв.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: