Рецепти з фото і відео

Маринований холодним способом часник

Маринований холодним способом часник
0
0
05 сер
Маринований холодним способом часник


Інгредієнти:

• Часник

Маринад:

• Цукор - 2 ст. ложки
• Вода - 600мл
• Сіль - 2 ст. ложки
• Запашний перець (горошини) - 2-3шт
• Гвоздика - 5-6шт
• Оцет 9% - 1 стакан
• Чорний перець горошком - 1 / 2 ст. ложки

Приготування:
• Всі інгредієнти, перераховані для маринаду, за винятком оцту змішуються, і ставиться на вогонь.
• Маринад швидко доводиться до кипіння, прогрівається близько хвилини, додається оцет, все перемішується, знімається з вогню і остуджується.
• Акуратно очищаються цілі головки часнику від зовнішньої лушпиння, але при цьому не розбираються на часточки.
• Підготовлені головки часнику складаються в банки і заливаються маринадом.
• Потім банки закриваються звичайними поліетиленовими кришками і ставлять на 1,5-2 місяці в темне прохолодне місце (не в холодильну камеру!).
• Маринований таким способом часник відмінно підходить до всіх м'ясних страв.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: