Рецепт аджики з помідор

Смачні рецепти приготовані влітку знадобляться довгою зимою. Рецепт аджики з помідор, як гостра приправа підійде до багатьох страв. Дивіться рецепти з фото. Рецепт аджики з помідорів готують багато років. Це гостре блюдо і додасть пікантності кожній приготовленій страві. До того ж, це хороша закуска. Дивіться рецепти з фотографіями, як правильно і смачно приготувати рецепт аджики з помідор.
Рецепт аджики з помідор
0
0
16 вер
Інгредієнти:
  • Помідори - 5 штук
  • Морква - 500 грам
  • Перець болгарський - 1 кг
  • Яблука кисло - солодких - 500 грам
  • Часник - 150 грам
  • Оцет - 30 грам
  • Сіль - 50 грам
  • Перець гіркий - 1 штука
  • Соняшникова олія - 120 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Всі овочі і фрукти помити під проточною водою. Зняти шкірку і видалити насіння. Гіркий перець розрізати і обов'язково видалити насіння. Перемолоти все через м'ясорубку або в комбайні. Залишити тільки часник. Перекласти в каструлю, в якій будете варити страву.

  • Крок 2

    Перемішати всі інгредієнти, додати сіль і олію, після того як закипить варити 2 години.

  • Крок 3

    За 15 хвилин до кінця варіння додати дрібно порізаний часник.

  • Крок 4

    За 5 хвилин до кінця варіння додати оцет і перемішати.

  • Крок 5

    Банки просушити і з каструлі перекласти аджику в банки і закатати.

  • Крок 6

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: