Загрузка...

Рецепт аджики з помідор

Смачні рецепти приготовані влітку знадобляться довгою зимою. Рецепт аджики з помідор, як гостра приправа підійде до багатьох страв. Дивіться рецепти з фото. Рецепт аджики з помідорів готують багато років. Це гостре блюдо і додасть пікантності кожній приготовленій страві. До того ж, це хороша закуска. Дивіться рецепти з фотографіями, як правильно і смачно приготувати рецепт аджики з помідор.
Рецепт аджики з помідор
0
0
16 вер
Інгредієнти:
  • Помідори - 5 штук
  • Морква - 500 грам
  • Перець болгарський - 1 кг
  • Яблука кисло - солодких - 500 грам
  • Часник - 150 грам
  • Оцет - 30 грам
  • Сіль - 50 грам
  • Перець гіркий - 1 штука
  • Соняшникова олія - 120 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Всі овочі і фрукти помити під проточною водою. Зняти шкірку і видалити насіння. Гіркий перець розрізати і обов'язково видалити насіння. Перемолоти все через м'ясорубку або в комбайні. Залишити тільки часник. Перекласти в каструлю, в якій будете варити страву.

  • Крок 2

    Перемішати всі інгредієнти, додати сіль і олію, після того як закипить варити 2 години.

  • Крок 3

    За 15 хвилин до кінця варіння додати дрібно порізаний часник.

  • Крок 4

    За 5 хвилин до кінця варіння додати оцет і перемішати.

  • Крок 5

    Банки просушити і з каструлі перекласти аджику в банки і закатати.

  • Крок 6

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: