Рецепти з фото і відео

Глінтвейн

Глінтвейн
+1
0
05 сер
Глінтвейн


Чарівний напій, характерний для таких свят, як Новий рік, Різдво. Це ті свята, до яких ми готуємося заздалегідь, складаючи шикарне меню. Кожне свято, звичайно, не відбувається без барвистих, смачних напоїв. Глінтвейн, є теплим, зігріваючим ароматним напоєм, при правильному приготуванні напій манить до себе своїм прекрасним запахом і кольором. Цей напій вимагає до себе повільного приготування, тому як дві три хвилини недоглядеть і смак можна зіпсувати. Коли зберетеся робити глінтвейн, відкладіть все зайве справи, і успіх вам гарантирован.Итак,готуємо глінтвейн в домашніх умовах.

Інгредієнти, які знадобляться, для приготування глінтвейну:
• 0,5 л червоного сухого вина
• 2 столові ложки чаю,
• 1 яблуко
• 1 апельсин
• 150 р. меду
• 1 гвоздика
• половину палички кориці
• щіпку анісу, бадьяна, мускатного горіха

Процес приготування:
• Спочатку потрібно помити наші фрукти. Яблуко і апельсин очистити від шкірки, яблука від серединок, апельсини від кісточок, якщо такі є. Чистіть, підготовлені фрукти нарізаємо шматочками.
• Знадобиться нам емальована каструля, в цю каструлю налити трохи води, поставити цю воду на плиту і довести до кипіння.
• До води потрібно влити дві столові ложки чаю, також в цю каструлю помістити половину палички кориці, анісу, бадьяна, мускатного горіха.
• Повільно перемішуючи наш напій, трохи згодом, вливаємо вино, не перестаючи помішувати, додамо раніше нарізані фрукти і мед.
• Помішувати ложкою постійно до тих пір, поки не побачимо перших ознак закипання нашого напою. Тут головне не переглянути, щоб не закипіло.
• Подавати глінтвейн дуже зручно у склянках або чашках, які мають товсті стіни, вони дуже добре утримують тепло, і приготований нами напій довше знаходиться теплим.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: