Загрузка...

Запечений морський окунь в томатному соусі

Запечений морський окунь в томатному соусі


Ця страва дуже корисна, так як в морському окуні є безліч корисних елементів. Такий рецепт можна взяти на озброєння, як у повсякденному житті, так і на свята.
Запечений морський окунь в томатному соусі
+1
0
21 лют
Інгредієнти:
  • 2.5 - 3 склянки м\'якоті томата (близько 12 середніх помідорів)
  • 1/4 частина нарізаної цибулі
  • 1/4 склянки сухого білого вина
  • 1 столова ложка нарізаного свіжого базиліка
  • 1 чайна ложка каперсів
  • 1 чайна ложка подрібненого часнику
  • 1 чайна ложка свіжого лимонного соку
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки свіжомеленого червоного перцю
  • 1/4 чайна ложка чорного перцю
  • 2 чайні ложки оливкової олії
  • 4 філе морського окуня
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розігріти духовку до 250 °.

  • Крок 2

    Об'єднати всі інгредієнти, крім масла і окуня в мисці. Для того щоб видавити насіння помідорів, його слід розрізати навпіл і м'яко стиснути в долоні кожну половину. Від насіння краще позбутися, інакше соус вийде занадто водянистим. Використовуйте тільки м'якоть.

  • Крок 3

    Посуд для запікання змастити невеликою кількістю оливкової олії. Викласти рибу. Зверху рибу густо полити томатною сумішшю.

  • Крок 4

    Випікати блюдо при температурі 250° протягом 30 хвилин, поки риба не буде легко протикатися виделкою.

  • Крок 5

    Приготований таким чином окунь має дуже цікавий смак, який напевно вам сподобається. До того ж, якщо ви дотримуєтеся дієти, то малокалорійність цієї страви буде дуже до речі.

  • Крок 6

    Якщо ви їсте гарнір, то до цього блюда краще всього підійде відварний рис.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: