Запечений морський окунь в томатному соусі

Запечений морський окунь в томатному соусі


Ця страва дуже корисна, так як в морському окуні є безліч корисних елементів. Такий рецепт можна взяти на озброєння, як у повсякденному житті, так і на свята.
Запечений морський окунь в томатному соусі
+1
0
21 лют
Інгредієнти:
  • 2.5 - 3 склянки м\'якоті томата (близько 12 середніх помідорів)
  • 1/4 частина нарізаної цибулі
  • 1/4 склянки сухого білого вина
  • 1 столова ложка нарізаного свіжого базиліка
  • 1 чайна ложка каперсів
  • 1 чайна ложка подрібненого часнику
  • 1 чайна ложка свіжого лимонного соку
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки свіжомеленого червоного перцю
  • 1/4 чайна ложка чорного перцю
  • 2 чайні ложки оливкової олії
  • 4 філе морського окуня
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розігріти духовку до 250 °.

  • Крок 2

    Об'єднати всі інгредієнти, крім масла і окуня в мисці. Для того щоб видавити насіння помідорів, його слід розрізати навпіл і м'яко стиснути в долоні кожну половину. Від насіння краще позбутися, інакше соус вийде занадто водянистим. Використовуйте тільки м'якоть.

  • Крок 3

    Посуд для запікання змастити невеликою кількістю оливкової олії. Викласти рибу. Зверху рибу густо полити томатною сумішшю.

  • Крок 4

    Випікати блюдо при температурі 250° протягом 30 хвилин, поки риба не буде легко протикатися виделкою.

  • Крок 5

    Приготований таким чином окунь має дуже цікавий смак, який напевно вам сподобається. До того ж, якщо ви дотримуєтеся дієти, то малокалорійність цієї страви буде дуже до речі.

  • Крок 6

    Якщо ви їсте гарнір, то до цього блюда краще всього підійде відварний рис.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: