Запечені креветки

Запечені креветки


Запечені креветки в часниковому соусі готуються менш ніж за 20 хвилин і мають усього лише 120 калорій на одну порцію. Доповнити соус із запеченими креветками можна одним скибочкою твердого французького хліба. Він додасть страві ще 100 калорій. Ця страва дуже смачна і до того ж низько калорійне. Тому панянки, які дуже бояться зіпсувати свою фігуру, можуть забути про застереження. До всього іншого креветки багаті мінеральними і живильними речовинами, тому запечені креветки в часниковому соусі обов'язково слід внести в список страв, які ви готуєте дуже часто.
Запечені креветки
+6
0
21 лют
Інгредієнти:
  • 800 грам великих очищених креветок
  • 1/4 склянки свіжого лимонного соку
  • 2 столові ложки оливкової олії (+ 1 ложка, щоб змастити деко)
  • 3 зубчики подрібненого часнику
  • 1 чайна ложка натертої цедри лимона
  • 1/4 чайної ложки меленого червоного перцю
  • 2 столові ложки нарізаної свіжої петрушки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розігріти духовку до 250 ° С.

  • Крок 2

    Викласти креветки в один шар у форму для випічки, яку слід попередньо змастити оливковою олією.

  • Крок 3

    Змішайте лимонний сік і всі інші інгредієнти, крім петрушки. Залийте цією сумішшю креветки.

  • Крок 4

    Випікайте при 250 ° С протягом 8-10 хвилин, поки креветки не будуть готові.

  • Крок 5

    Дістати запечені креветки і посипати свіжою петрушкою. За бажанням, страву можна полити лимонним соком. Подавати до столу відразу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: