Загрузка...

Запечені креветки

Запечені креветки


Запечені креветки в часниковому соусі готуються менш ніж за 20 хвилин і мають усього лише 120 калорій на одну порцію. Доповнити соус із запеченими креветками можна одним скибочкою твердого французького хліба. Він додасть страві ще 100 калорій. Ця страва дуже смачна і до того ж низько калорійне. Тому панянки, які дуже бояться зіпсувати свою фігуру, можуть забути про застереження. До всього іншого креветки багаті мінеральними і живильними речовинами, тому запечені креветки в часниковому соусі обов'язково слід внести в список страв, які ви готуєте дуже часто.
Запечені креветки
+4
0
21 лют
Інгредієнти:
  • 800 грам великих очищених креветок
  • 1/4 склянки свіжого лимонного соку
  • 2 столові ложки оливкової олії (+ 1 ложка, щоб змастити деко)
  • 3 зубчики подрібненого часнику
  • 1 чайна ложка натертої цедри лимона
  • 1/4 чайної ложки меленого червоного перцю
  • 2 столові ложки нарізаної свіжої петрушки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розігріти духовку до 250 ° С.

  • Крок 2

    Викласти креветки в один шар у форму для випічки, яку слід попередньо змастити оливковою олією.

  • Крок 3

    Змішайте лимонний сік і всі інші інгредієнти, крім петрушки. Залийте цією сумішшю креветки.

  • Крок 4

    Випікайте при 250 ° С протягом 8-10 хвилин, поки креветки не будуть готові.

  • Крок 5

    Дістати запечені креветки і посипати свіжою петрушкою. За бажанням, страву можна полити лимонним соком. Подавати до столу відразу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: