Рибний суп з селерою

Рибний суп з селерою


Рибний суп з селерою можна готувати з декількох видів риби відразу. Калорійність супу Ви можете змінювати за своїм смаком і залежно від ваших цілей. Наприклад більш насичений варіант супу вийде, якщо використовувати лосось, менш калорійний, якщо судак, горбушу і т.п. рибу. Суп виходить смачним, ароматним і пряним. Він ідеально підходить для холодної погоди, коли особливо сильно хочеться з'їсти щось гаряче, ситне і ароматне . При приготуванні супу не використовуйте багато води, так він вийде більш густим і насиченим.
Рибний суп з селерою
+2
0
20 лют
Інгредієнти:
  • 500 г риби (бажано різних сортів)
  • 2-3 стебла селери
  • 1 червоний болгарський перець
  • 1 середня морква
  • 2 невеликі картоплі (за бажанням, якщо Ви худнете, краще покладіть замість неї побільше селери і болгарського перцю, або свіжий помідор)
  • Великий пучок кропу
  • 4 зубчики chesnoka
  • сіль за смаком
  • Паприка, sushenий Базиліка
  • Приблизно 1,2 л води
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Рибу почистити, обмити. Нарізати на середнього розміру шматочки і опустити в киплячу воду на 3 хвилини. Потім рибу дістати з каструлі і охолодити. Коли охолоне, дуже ретельно відокремити її від кісток. Для супу знадобиться тільки філе;

  • Крок 2

    Селера, морква, картопля помити, почистити і нарізати невеликими шматочками;

  • Крок 3

    Повернути бульйон на вогонь, засипати овочі, м'ясо риби і варити після закипання на повільному вогні 15 хвилин;

  • Крок 4

    Поки вариться суп, нашаткувати кріп, подрібнити часник. Додати наприкінці варіння разом зі спеціями, прокип'ятити суп 1 хвилину. Якщо любите гостре , можете покласти побільше пекучого перцю.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: