Загрузка...

Рибний суп з селерою

Рибний суп з селерою


Рибний суп з селерою можна готувати з декількох видів риби відразу. Калорійність супу Ви можете змінювати за своїм смаком і залежно від ваших цілей. Наприклад більш насичений варіант супу вийде, якщо використовувати лосось, менш калорійний, якщо судак, горбушу і т.п. рибу. Суп виходить смачним, ароматним і пряним. Він ідеально підходить для холодної погоди, коли особливо сильно хочеться з'їсти щось гаряче, ситне і ароматне . При приготуванні супу не використовуйте багато води, так він вийде більш густим і насиченим.
Рибний суп з селерою
+2
0
20 лют
Інгредієнти:
  • 500 г риби (бажано різних сортів)
  • 2-3 стебла селери
  • 1 червоний болгарський перець
  • 1 середня морква
  • 2 невеликі картоплі (за бажанням, якщо Ви худнете, краще покладіть замість неї побільше селери і болгарського перцю, або свіжий помідор)
  • Великий пучок кропу
  • 4 зубчики chesnoka
  • сіль за смаком
  • Паприка, sushenий Базиліка
  • Приблизно 1,2 л води
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Рибу почистити, обмити. Нарізати на середнього розміру шматочки і опустити в киплячу воду на 3 хвилини. Потім рибу дістати з каструлі і охолодити. Коли охолоне, дуже ретельно відокремити її від кісток. Для супу знадобиться тільки філе;

  • Крок 2

    Селера, морква, картопля помити, почистити і нарізати невеликими шматочками;

  • Крок 3

    Повернути бульйон на вогонь, засипати овочі, м'ясо риби і варити після закипання на повільному вогні 15 хвилин;

  • Крок 4

    Поки вариться суп, нашаткувати кріп, подрібнити часник. Додати наприкінці варіння разом зі спеціями, прокип'ятити суп 1 хвилину. Якщо любите гостре , можете покласти побільше пекучого перцю.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: