Рибні котлети

Рибні котлети


На наші рибні котлети підійде будь-яка біла риба (судак, пеленгас, хек, тріска або минтай).
Рибні котлети
+2
0
05 лют
Інгредієнти:
  • 1 кг будь-якої перерахованої риби,
  • 2 головки цибулі,
  • 200 г хліба,
  • 0,5 склянки молока,
  • 1 ст. ложку борошна,
  • 2 ст. ложки рослинної олії,
  • сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Рибу на рибні котлети необхідно випатрати, вимити, відокремити від кісток і шкіри і пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері.

  • Крок 2

    Цибулю дрібно порізати, обсмажити на сковорідці до золотистої скоринки і додати в рибний фарш. Булку на рибні котлети замочити в підігрітому молоці і коли розбухне віджати. Додати у фарш.

  • Крок 3

    Фарш посолити, поперчити, додати борошно. Сформувати рибні котлети і обсмажити або приготувати в пароварці. Можна також приготувати ці рибні котлети в духовці. Тоді їх потрібно попередньо злегка обсмажити на сковороді, а потім скласти в каструлю, залити рибним бульйоном і довести рибні котлети в духовці до готовності.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: