Загрузка...

Рибні котлети

Рибні котлети


На наші рибні котлети підійде будь-яка біла риба (судак, пеленгас, хек, тріска або минтай).
Рибні котлети
+1
0
05 лют
Інгредієнти:
  • 1 кг будь-якої перерахованої риби,
  • 2 головки цибулі,
  • 200 г хліба,
  • 0,5 склянки молока,
  • 1 ст. ложку борошна,
  • 2 ст. ложки рослинної олії,
  • сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Рибу на рибні котлети необхідно випатрати, вимити, відокремити від кісток і шкіри і пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері.

  • Крок 2

    Цибулю дрібно порізати, обсмажити на сковорідці до золотистої скоринки і додати в рибний фарш. Булку на рибні котлети замочити в підігрітому молоці і коли розбухне віджати. Додати у фарш.

  • Крок 3

    Фарш посолити, поперчити, додати борошно. Сформувати рибні котлети і обсмажити або приготувати в пароварці. Можна також приготувати ці рибні котлети в духовці. Тоді їх потрібно попередньо злегка обсмажити на сковороді, а потім скласти в каструлю, залити рибним бульйоном і довести рибні котлети в духовці до готовності.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: