Загрузка...

Цибулевий соус

Цибулевий соус


Смак цибульного соусу має солодкуватий відтінок, він подається прямо з вогню, бо має в основі сир, який повинен бути злегка розплавлений. Цибулевий соус можна використовувати попередньо розігрів, наприклад для бутербродів на сніданок або як гарнір для основних страв. Подавати його можна з крекерами і скибочками французького хліба. Теплий цибульний соус має дуже цікавий і оригінальний смак, який припаде до душі будь-якому гурману. До всього іншого, його можна їсти, не турбуючись про свою фігуру, так як всі основні інгредієнти страви низькокалорійні. Можна вживати його на сніданок з хрусткими хлібцями або протягом дня на додаток до якогось тарелі.
Цибулевий соус
+2
0
21 лют
Інгредієнти:
  • 2 чайні ложки оливкової олії
  • 2 великі цибулини, нарізані тонкими кружальцями
  • 3/4 чайної ложки чебрецю
  • 1/2 густого несладкого йогурта
  • По-третє стаккато tertogo parmezana
  • 100 г будь-якого іншого твердого знежиреного сиру
  • 1/4 чайної ложки солі (якщо сир досить солоний, можна не класти)
  • 1/4 чайної ложки меленого чорного перцю
  • 1/4 чайної ложки гострого соусу, такого як табаско
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте нарізаний лук і чебрець і готуйте близько 10 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

  • Крок 2

    Тепер потрібно зменшити вогонь до мінімуму, згасити цибулю ще 20 хвилин, поки він не придбає глибокий золотисто-коричневий колір. Не забувайте його періодично помішувати.

  • Крок 3

    Прибрати цибульну суміш з вогню, додати йогурт і інші інгредієнти, постійно помішуючи.

  • Крок 4

    Після того, як сир розплавиться, страва буде готово.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: