Цибулевий соус

Цибулевий соус


Смак цибульного соусу має солодкуватий відтінок, він подається прямо з вогню, бо має в основі сир, який повинен бути злегка розплавлений. Цибулевий соус можна використовувати попередньо розігрів, наприклад для бутербродів на сніданок або як гарнір для основних страв. Подавати його можна з крекерами і скибочками французького хліба. Теплий цибульний соус має дуже цікавий і оригінальний смак, який припаде до душі будь-якому гурману. До всього іншого, його можна їсти, не турбуючись про свою фігуру, так як всі основні інгредієнти страви низькокалорійні. Можна вживати його на сніданок з хрусткими хлібцями або протягом дня на додаток до якогось тарелі.
Цибулевий соус
+2
0
21 лют
Інгредієнти:
  • 2 чайні ложки оливкової олії
  • 2 великі цибулини, нарізані тонкими кружальцями
  • 3/4 чайної ложки чебрецю
  • 1/2 густого несладкого йогурта
  • По-третє стаккато tertogo parmezana
  • 100 г будь-якого іншого твердого знежиреного сиру
  • 1/4 чайної ложки солі (якщо сир досить солоний, можна не класти)
  • 1/4 чайної ложки меленого чорного перцю
  • 1/4 чайної ложки гострого соусу, такого як табаско
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розігрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте нарізаний лук і чебрець і готуйте близько 10 хвилин до золотисто-коричневого кольору.

  • Крок 2

    Тепер потрібно зменшити вогонь до мінімуму, згасити цибулю ще 20 хвилин, поки він не придбає глибокий золотисто-коричневий колір. Не забувайте його періодично помішувати.

  • Крок 3

    Прибрати цибульну суміш з вогню, додати йогурт і інші інгредієнти, постійно помішуючи.

  • Крок 4

    Після того, як сир розплавиться, страва буде готово.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: