Сирий фарширований перець

Сирий фарширований перець


Цей рецепт готується зі свіжих продуктів, але при необхідності або щоб прискорити процес, можна нут замінити консервованої квасолею або консервованим нутом.
Сирий фарширований перець
0
0
18 лют
Інгредієнти:
  • 150 г нуту
  • 200 г сирих кабачків (1 середній)
  • 1 столова ложка кунжуту
  • кріп за смаком
  • сік половинки лимона
  • 3 великих солодких червоних або зелених перцю
  • Для прикраси страви: свіжий огірок, маслини без кісточки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нут відварити до готовності згідно з інструкцією на упаковці. Воду злити, нут остудити;

  • Крок 2

    Сирі кабачки помити, нарізати кубиками. Вони необхідні, щоб зробити нут соковитим. Сирі кабачки їсти можна, це смачно;

  • Крок 3

    Всі продукти, окрім перцю, покласти в кухонний комбайн і змішати до отримання однорідної суміші;

  • Крок 4

    Перці розрізати навпіл, вийняти насіння і заповнити подрібненою масою. Прикрасити нарізаними огірками та оливками.

  • Крок 5

    За бажанням в рецепт можна додавати часник.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: