Загрузка...

Брюссельська капуста в часниковому соусі

Брюссельська капуста в часниковому соусі


Брюссельська капуста містить багато незамінних вітамінів і дуже бажано вживати її частіше. Але сама по собі, капуста є прісною. Спробуйте приготувати її з соусом, в такому вигляді вона виходить смачною, а також є універсальним гарніром.
Брюссельська капуста в часниковому соусі
+1
0
18 лют
Інгредієнти:
  • 0,5 кг брюссельської капусти
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 2 зубчики часнику
  • мелений чорний перець, сіль - за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Капусту помити і порізати кожен качанчик на 2-4 частини подовжньо;

  • Крок 2

    Відварити в підсоленій воді протягом 5-10 хвилин на середньому вогні;

  • Крок 3

    Оливкова олія розігріти на сковороді, часник подрібнити і припустити в маслі 1 хвилину;

  • Крок 4

    Готову капусту відкинути на друшляк. Після того, як вся рідина стече заправити часниковим маслом, посолити і поперчити за смаком. Все перемішати і дати постояти 15 хвилин.

  • Крок 5

    Порада: у готову капусту можна додати сік половинки лимона. Виходить дуже смачно.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: