Брюссельська капуста в часниковому соусі

Брюссельська капуста в часниковому соусі


Брюссельська капуста містить багато незамінних вітамінів і дуже бажано вживати її частіше. Але сама по собі, капуста є прісною. Спробуйте приготувати її з соусом, в такому вигляді вона виходить смачною, а також є універсальним гарніром.
Брюссельська капуста в часниковому соусі
+1
0
18 лют
Інгредієнти:
  • 0,5 кг брюссельської капусти
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 2 зубчики часнику
  • мелений чорний перець, сіль - за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Капусту помити і порізати кожен качанчик на 2-4 частини подовжньо;

  • Крок 2

    Відварити в підсоленій воді протягом 5-10 хвилин на середньому вогні;

  • Крок 3

    Оливкова олія розігріти на сковороді, часник подрібнити і припустити в маслі 1 хвилину;

  • Крок 4

    Готову капусту відкинути на друшляк. Після того, як вся рідина стече заправити часниковим маслом, посолити і поперчити за смаком. Все перемішати і дати постояти 15 хвилин.

  • Крок 5

    Порада: у готову капусту можна додати сік половинки лимона. Виходить дуже смачно.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: