Фарширована морква

Фарширована морква


Морква дуже корисна і добре засвоюється за рахунок вмісту горіхів, олії. Разом з тим, страва досить калорійна, тому її добре вживати або на сніданок або в якості закуски протягом дня (в невеликих кількостях).
Фарширована морква
+3
0
31 січ
Інгредієнти:
  • Велика морква - 1 кг
  • Кінза - 1 пучок
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 1 шт
  • Шафран
  • Сіль.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Пропустіть через м'ясорубку грецький горіх і часник, додайте тонко нарізану цибулю, кінзу, шафран, сіль і червоний перець за смаком.

  • Крок 2

    У звареної і очищеної від шкірки моркви виймаємо м'якоть і заповнюємо горіховою сумішшю. Потім начинену таким чином моркву ріжемо кільцями і викладаємо на тарілку.

  • Крок 3

    Щоб витягнути м'якоть в деяких куховарок можуть бути спеціальні допоміжні прилади.

  • Крок 4

    Приготовлена таким чином морква дуже корисна і добре засвоюється за рахунок вмісту горіхів, олії. Разом з тим, страва досить калорійна, тому її добре вживати або на сніданок або в якості закуски протягом дня (в невеликих кількостях).

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: