Курка запечена з помідорами чері

Курка запечена з помідорами чері


Щоб курка вийшла м'якою і ароматною її потрібно 30 хвилин потримати в цитрусовом маринаді.
Курка запечена з помідорами чері
+4
0
21 лют
Інгредієнти:
  • 1 столова ложка тертої лимонної цедри
  • 2 столові ложки свіжого лимонного соку
  • 1 чайна ложка оливкової олії
  • 2 зубчики часнику, подрібнити
  • 4 філе курячої грудки без шкіри
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1/4 ч.л. свежемолотого чорного перцю
  • 500 г червоних помідорів чері
  • 2 чайні ложки оливкової олії
  • 2 столові ложки нарізаної свіжої петрушки
  • 1 чайна ложка тертої лимонної цедри
  • 1 столова ложка свіжовичавленого лимонного соку
  • 1 столова ложка каперсів
  • 1/8 ч.л. солі
  • 1/8 ч.л. свежемолотого чорного перцю
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Курячі грудки помийте і обсушіть. Якщо грудки великі - розріжте на 2-4 частини, щоб добре просочилися маринадом;

  • Крок 2

    З'єднайте перші 4 інгредієнта для курки. Опустіть курку в маринад, перемішайте, накрийте кришкою і приберіть в холодильник на 30 хвилин. Замаринувати курку можна також в пакеті для запікання. Перевертайте грудки час від часу;

  • Крок 3

    Через 30 хвилин посипте курку рівномірно сіллю і перцем і викладіть на деко;

  • Крок 4

    Поставте курку в розігріту до 250 градусів духовку запікатися. Через 20 хвилин переверніть і запікайте з іншого боку;

  • Крок 5

    Для підготовки помідорів, змішайте черрі і 2 чайні ложки оливкової олії. Помідори додайте до курки за 15 хвилин до кінця запікання;

  • Крок 6

    З'єднайте петрушку і інші інгредієнти, перемішайте. Полийте цим соусом готову курку з запеченими черрі.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: