Загрузка...

Курка запечена з помідорами чері

Курка запечена з помідорами чері


Щоб курка вийшла м'якою і ароматною її потрібно 30 хвилин потримати в цитрусовом маринаді.
Курка запечена з помідорами чері
+4
0
21 лют
Інгредієнти:
  • 1 столова ложка тертої лимонної цедри
  • 2 столові ложки свіжого лимонного соку
  • 1 чайна ложка оливкової олії
  • 2 зубчики часнику, подрібнити
  • 4 філе курячої грудки без шкіри
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1/4 ч.л. свежемолотого чорного перцю
  • 500 г червоних помідорів чері
  • 2 чайні ложки оливкової олії
  • 2 столові ложки нарізаної свіжої петрушки
  • 1 чайна ложка тертої лимонної цедри
  • 1 столова ложка свіжовичавленого лимонного соку
  • 1 столова ложка каперсів
  • 1/8 ч.л. солі
  • 1/8 ч.л. свежемолотого чорного перцю
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Курячі грудки помийте і обсушіть. Якщо грудки великі - розріжте на 2-4 частини, щоб добре просочилися маринадом;

  • Крок 2

    З'єднайте перші 4 інгредієнта для курки. Опустіть курку в маринад, перемішайте, накрийте кришкою і приберіть в холодильник на 30 хвилин. Замаринувати курку можна також в пакеті для запікання. Перевертайте грудки час від часу;

  • Крок 3

    Через 30 хвилин посипте курку рівномірно сіллю і перцем і викладіть на деко;

  • Крок 4

    Поставте курку в розігріту до 250 градусів духовку запікатися. Через 20 хвилин переверніть і запікайте з іншого боку;

  • Крок 5

    Для підготовки помідорів, змішайте черрі і 2 чайні ложки оливкової олії. Помідори додайте до курки за 15 хвилин до кінця запікання;

  • Крок 6

    З'єднайте петрушку і інші інгредієнти, перемішайте. Полийте цим соусом готову курку з запеченими черрі.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: