Курячі грудки з цибулею

Курячі грудки з цибулею


Смачно і просто можна приготувати курячі грудки з цибулею. Дивіться рецепт цей рецепт для швидкого приготування!
Курячі грудки з цибулею
+2
0
20 лют
Інгредієнти:
  • 800 г курячих грудок без шкіри
  • 200 г цибулі-порею
  • 200 г моркви
  • 300 мл води
  • 1/2 ч.л. тертої лимонної цедри
  • 50г томатної пасти
  • 1 столова ложка дрібно нарізаної петрушки, сіль за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Цибулю і моркву нарізати скибочками, посолити;

  • Крок 2

    Курку розділити на порційні шматочки і теж посолити за смаком;

  • Крок 3

    Викласти курку з овочами на деко;

  • Крок 4

    Воду або нежирний курячий бульйон змішати з томатною пастою і лимонною цедрою, посолити. Цією сумішшю залити курку;

  • Крок 5

    Запікати страву 45 хвилин при 200 градусах. Готову курку посипати нарізаною петрушкою.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: