Загрузка...

Французький цибульний суп

Французький цибульний суп


Французький цибульний суп - це страва, спробувавши яке, ви захочете готувати його дуже часто. Суп можна приготувати на два дні вперед, так як за цей час він анітрохи не втратить свого чудового солодкого смаку, який йому надає цибулю, що тане в роті. На додаток до нього можна приготувати грінки. Французький цибульний суп є дуже оригінальним блюдом, яке, до того ж, дуже просто готувати. Також його можна їсти тим, хто ретельно стежить за фігурою, так як він малокалорійний і легкий. Цибулевий супчик стане вашим найулюбленішим блюдом, яке ви будете із задоволенням готувати дуже часто.
Французький цибульний суп
+7
0
21 лют
Інгредієнти:
  • 2 чайні ложки оливкової олії
  • 3 великі цибулини, тонко нарізані кружечками
  • половинка чайної ложки меленого чорного перцю
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 1/4 склянки сухого білого вина
  • 2 літра нежирного яловичого бульйону
  • 1/4 чайної ложки нарізаного свіжого чебрецю
  • 8 скибочок французького білого хліба, нарізаного маленькими кубиками
  • 8 скибочок знежиреного сиру
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Спочатку слід розігріти оливкову олію на сковорідці на середньому вогні. Потім додати нарізану кружальцями цибулю і смажити його до готовності. Додати цукор, перець і сіль. Зменшити вогонь і при постійному помішуванні, тушкувати ще 20 хвилин. Після цього збільшити вогонь і обсмажувати протягом 5 хвилин до золотистого кольору.

  • Крок 2

    Далі додайте вино і варіть 1 хвилину.

  • Крок 3

    Бульйон і чебрець змішайте в каструльці, додайте цибулю і доведіть все до кипіння. Потім накрийте кришкою, зменшіть вогонь і варіть 2 години.

  • Крок 4

    Хліб викласти в один шар на деко і поставити в розігріту до 200 ° духовку на 2 хвилини.

  • Крок 5

    Взяти 8 жаростійких горщиків, налити в них суп, зверху укласти готові хлібці і покласти на них скибочки сиру. Поставте горщики в духовку і дочекайтеся поки сир розплавиться і стане коричневого кольору. Страва готова.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: