Загрузка...

Легкий для шлунка і простий у приготуванні томатний суп

Легкий для шлунка і простий у приготуванні томатний суп


Супер легкий , але смачний рецепт. Цей томатний суп ідеально підходить для початківців кухарів і має чудовий смак .
Легкий для шлунка і простий у приготуванні томатний суп
+3
0
18 лют
Інгредієнти:
  • 4 свіжих помідори середнього розміру
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 пучок свіжої зелені (краще брати кінзу - вона ароматніше, але якщо не любите, візьміть кріп або петрушку). Також можна використовувати заморожений шпинат
  • 1 солодкий перець
  • 2 зубчики chesnoka
  • 1 велика цибулина
  • 3 склянки води (можна воду розвести з бульйоном від курячих грудок з розрахунку 1/1)
  • трохи свіжого базиліка (1 столова ложка в рубаною вигляді)
  • 1/4 ч.л. меленого чорного перцю
  • сіль за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Болгарський перець дрібно нарізати, часник подрібнити, цибулю нашаткувати і припустити ці продукти протягом 3 хвилин на повільному вогні в оливковому маслі. Готувати краще відразу в тій ємності, в якій будете варити суп;

  • Крок 2

    Далі додайте нарізані кубиками помідори, бульйон (якщо є), воду, нарізаний базилік і чорний перець, сіль;

  • Крок 3

    Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть суп близько 10 хвилин;

  • Крок 4

    Додайте дрібно нарізану зелень і варіть ще близько 5 хвилин.

  • Крок 5

    Порада: для найбільшої ситості в суп можна додавати білу або червону квасолю. Квасоля краще брати консервовану у власному соку, сік зливати і додавати в суп із зеленню (за 5 хвилин до готовності).

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: