Легкий для шлунка і простий у приготуванні томатний суп

Легкий для шлунка і простий у приготуванні томатний суп


Супер легкий , але смачний рецепт. Цей томатний суп ідеально підходить для початківців кухарів і має чудовий смак .
Легкий для шлунка і простий у приготуванні томатний суп
+3
0
18 лют
Інгредієнти:
  • 4 свіжих помідори середнього розміру
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 пучок свіжої зелені (краще брати кінзу - вона ароматніше, але якщо не любите, візьміть кріп або петрушку). Також можна використовувати заморожений шпинат
  • 1 солодкий перець
  • 2 зубчики chesnoka
  • 1 велика цибулина
  • 3 склянки води (можна воду розвести з бульйоном від курячих грудок з розрахунку 1/1)
  • трохи свіжого базиліка (1 столова ложка в рубаною вигляді)
  • 1/4 ч.л. меленого чорного перцю
  • сіль за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Болгарський перець дрібно нарізати, часник подрібнити, цибулю нашаткувати і припустити ці продукти протягом 3 хвилин на повільному вогні в оливковому маслі. Готувати краще відразу в тій ємності, в якій будете варити суп;

  • Крок 2

    Далі додайте нарізані кубиками помідори, бульйон (якщо є), воду, нарізаний базилік і чорний перець, сіль;

  • Крок 3

    Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть суп близько 10 хвилин;

  • Крок 4

    Додайте дрібно нарізану зелень і варіть ще близько 5 хвилин.

  • Крок 5

    Порада: для найбільшої ситості в суп можна додавати білу або червону квасолю. Квасоля краще брати консервовану у власному соку, сік зливати і додавати в суп із зеленню (за 5 хвилин до готовності).

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: