Фрикадельки з солодким перцем

Фрикадельки з солодким перцем


Для приготування фрикадельок, вибирайте пісний яловичий фарш , щоб уникнути в блюді зайвого жиру. У цьому рецепті м'ясо поєднується з травами, спеціями і ароматним болгарським перцем, тушкованому на повільному вогні.
Фрикадельки з солодким перцем
+2
0
21 лют
Інгредієнти:
  • 1 тонко нарізаний зелений солодкий перець
  • 1 тонко нарізаний червоний солодкий перець
  • 1 тонко нарізаний жовтий перець
  • 500 г яловичої вирізки
  • 1 лавровий лист
  • 1 невелику скибочку цільнозернового хліба
  • 1 невелику головку ріпчастої цибулі
  • По 1/2 ч.л. сушеного орегано, базиліка і кропу (можна використовувати хмелі-сунелі або суміш спецій для м\'яса)
  • 1/2 ч.л. свежемолотого чорного перцю
  • Білок 1 великого курячого яйця
  • 1 зубчик часнику
  • 2 чайні ложки оливкової олії
  • 2 чайні ложки білого винного оцту (можна замінити білим сухим вином)
  • Сіль за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Пропустіть яловичину в м'ясорубці або блендері. З'єднайте цибулю, часник, білок яйця, хліб, сіль і спеції і подрібніть в блендері до однорідної маси. З'єднайте з фаршем;

  • Крок 2

    Поставте нагріватися воду, щоб приварити фрикадельки. Коли вода закипить, підсолити її і опустіть фрикадельки поваритися 10 хвилин;

  • Крок 3

    У глибокому посуді нагрійте оливкова олія і тушкуйте суміш болгарських перців протягом 10 хвилин. У процесі тушкування додайте винний оцет і посоліть за смаком;

  • Крок 4

    Викладіть фрикадельки до перцю, додайте лавровий лист, перемішайте і тушкуйте страву на повільному вогні протягом 10 хвилин.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: