Загрузка...

Фрикадельки з солодким перцем

Фрикадельки з солодким перцем


Для приготування фрикадельок, вибирайте пісний яловичий фарш , щоб уникнути в блюді зайвого жиру. У цьому рецепті м'ясо поєднується з травами, спеціями і ароматним болгарським перцем, тушкованому на повільному вогні.
Фрикадельки з солодким перцем
+2
0
21 лют
Інгредієнти:
  • 1 тонко нарізаний зелений солодкий перець
  • 1 тонко нарізаний червоний солодкий перець
  • 1 тонко нарізаний жовтий перець
  • 500 г яловичої вирізки
  • 1 лавровий лист
  • 1 невелику скибочку цільнозернового хліба
  • 1 невелику головку ріпчастої цибулі
  • По 1/2 ч.л. сушеного орегано, базиліка і кропу (можна використовувати хмелі-сунелі або суміш спецій для м\'яса)
  • 1/2 ч.л. свежемолотого чорного перцю
  • Білок 1 великого курячого яйця
  • 1 зубчик часнику
  • 2 чайні ложки оливкової олії
  • 2 чайні ложки білого винного оцту (можна замінити білим сухим вином)
  • Сіль за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Пропустіть яловичину в м'ясорубці або блендері. З'єднайте цибулю, часник, білок яйця, хліб, сіль і спеції і подрібніть в блендері до однорідної маси. З'єднайте з фаршем;

  • Крок 2

    Поставте нагріватися воду, щоб приварити фрикадельки. Коли вода закипить, підсолити її і опустіть фрикадельки поваритися 10 хвилин;

  • Крок 3

    У глибокому посуді нагрійте оливкова олія і тушкуйте суміш болгарських перців протягом 10 хвилин. У процесі тушкування додайте винний оцет і посоліть за смаком;

  • Крок 4

    Викладіть фрикадельки до перцю, додайте лавровий лист, перемішайте і тушкуйте страву на повільному вогні протягом 10 хвилин.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: