Здорове пікадільо

Здорове пікадільо


Пікадільо - це страва, що готується з м'ясного фаршу з овочами. Воно смачне і просте у приготуванні. Подавати пікадільо найкраще з коричневим рисом.
Здорове пікадільо
+1
0
21 лют
Інгредієнти:
  • 400-500 г яловичої вирізки
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • 1 стакан тонко нарізаної цибулі
  • 1 зубчик часнику, подрібнити
  • 1 великий жовтий солодкий перець
  • 1 великий червоний солодкий перець
  • 1 середня морква
  • 100 г Світлого Izumi
  • 50 г сухого білого вина
  • 100 г зелених оливок без кісточки
  • 2 столові ложки бальзамічного оцту
  • 1 1/2 чайної ложки солі
  • 1/8 ч.л. чорного перцю
  • 2 лаврових листа
  • 1 невеликий помідор
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приготуйте фарш з яловичини;

  • Крок 2

    Солодкий перець потрібно очистити від насіння і нарізати тонкими скибочками. Морква нарізати також. Оливки порізати на колечка;

  • Крок 3

    Помідор, часник, вино, бальзамічний оцет, сіль і перець з'єднати і подрібнити в блендері;

  • Крок 4

    Глибоку посуд поставити на вогонь, нагріти в ній оливкове масло, викласти туди цибулю, моркву і перець. Загасити овочі 10 хвилин, додати соус з блендера, лавровий лист і фарш. Все ретельно перемішати і тушкувати під закритою кришкою на повільному вогні до готовності фаршу. Можна підсолити за смаком. З готового блюда лавровий лист видалити. На гарнір відварити бурий або довгозерний рис.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: