Загрузка...

Кисло-солодкий овочевий салат з чорносливом

Кисло-солодкий овочевий салат з чорносливом


Кисло-солодкий салат містить доступні інгредієнти , а також масу вітамінів , особливо вітаміну С. Особливо багато вітаміну С в петрушці та болгарському перці. Порада: максимум вітаміну С містить болгарський перець саме жовтого кольору, далі йдуть червоний і зелений. У жовтому перці вітаміну С більше, ніж у лимоні і апельсині. У приготуванні салату вітається імпровізація і творчість. Його інгредієнти можна замінювати або додавати нові. Наприклад покласти трохи кедрових горішків або кунжутного насіння, іншу зелень або щіпку улюбленої приправи.
Кисло-солодкий овочевий салат з чорносливом
+2
0
20 лют
Інгредієнти:
  • 5-8 штук чорносливу (без додавання цукру, сиропу глюкози або фруктози. Дивіться етикетку. Як правило самий непоказний і некрасивий чорнослив - є найкориснішим і не містить підсолоджувачів. Це ж стосується і кураги)
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 2-3 столові ложки бальзамічного оцту
  • сіль за смаком
  • мед - на кінчику ложки
  • 100 - 150 г тертої редьки
  • 2 болгарських перцю
  • 1 пучок петрушки
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1 авокадо
  • 2-3 Список ЗЕЛЕНОГО салат
  • жменю насіння соняшнику
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чорнослив помити, обсушити і дрібно нарізати;

  • Крок 2

    Приготувати заправку: змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль і мед. Залити маринадом чорнослив і дати постояти 2-3 хвилини;

  • Крок 3

    Натерти редьку і додати до заправки з чорносливом. Перемішати. Редька дуже добре вбирає маринад і дає сік;

  • Крок 4

    Болгарський перець покришити соломкою. Додати до редьці і знову перемішати;

  • Крок 5

    Зелена цибуля і петрушку дрібно нарізати. З'єднати з редькою і перцем, перемішати;

  • Крок 6

    Авокадо очистити, нарізати і додати в салат. Наприкінці порізати листя салату і посипати насінням. Цей салат безумовно калорійний. Але й дуже корисний. Його цілком можна дозволити собі людям не сидить на строгій дієті або тим, хто не ставить мети худнути, а просто дотримується здорового харчування. Також кисло-солодкий салат може бути чудовим гарніром до риби. А якщо ще дозволити собі келих вина, то ось вам і святкова вечеря !

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: