Кисло-солодкий овочевий салат з чорносливом

Кисло-солодкий овочевий салат з чорносливом


Кисло-солодкий салат містить доступні інгредієнти , а також масу вітамінів , особливо вітаміну С. Особливо багато вітаміну С в петрушці та болгарському перці. Порада: максимум вітаміну С містить болгарський перець саме жовтого кольору, далі йдуть червоний і зелений. У жовтому перці вітаміну С більше, ніж у лимоні і апельсині. У приготуванні салату вітається імпровізація і творчість. Його інгредієнти можна замінювати або додавати нові. Наприклад покласти трохи кедрових горішків або кунжутного насіння, іншу зелень або щіпку улюбленої приправи.
Кисло-солодкий овочевий салат з чорносливом
+3
0
20 лют
Інгредієнти:
  • 5-8 штук чорносливу (без додавання цукру, сиропу глюкози або фруктози. Дивіться етикетку. Як правило самий непоказний і некрасивий чорнослив - є найкориснішим і не містить підсолоджувачів. Це ж стосується і кураги)
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • 2-3 столові ложки бальзамічного оцту
  • сіль за смаком
  • мед - на кінчику ложки
  • 100 - 150 г тертої редьки
  • 2 болгарських перцю
  • 1 пучок петрушки
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1 авокадо
  • 2-3 Список ЗЕЛЕНОГО салат
  • жменю насіння соняшнику
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чорнослив помити, обсушити і дрібно нарізати;

  • Крок 2

    Приготувати заправку: змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль і мед. Залити маринадом чорнослив і дати постояти 2-3 хвилини;

  • Крок 3

    Натерти редьку і додати до заправки з чорносливом. Перемішати. Редька дуже добре вбирає маринад і дає сік;

  • Крок 4

    Болгарський перець покришити соломкою. Додати до редьці і знову перемішати;

  • Крок 5

    Зелена цибуля і петрушку дрібно нарізати. З'єднати з редькою і перцем, перемішати;

  • Крок 6

    Авокадо очистити, нарізати і додати в салат. Наприкінці порізати листя салату і посипати насінням. Цей салат безумовно калорійний. Але й дуже корисний. Його цілком можна дозволити собі людям не сидить на строгій дієті або тим, хто не ставить мети худнути, а просто дотримується здорового харчування. Також кисло-солодкий салат може бути чудовим гарніром до риби. А якщо ще дозволити собі келих вина, то ось вам і святкова вечеря !

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: