Весняний салат із сиром

Весняний салат із сиром


Салат з сиром досить ситний, багатий повноцінним білком і добре підходить в якості обіду або ранньої вечері. Велика кількість клітковини у вигляді свіжих овочів, сприяє перетравленню і засвоєнню білка.

Оскільки блюдо містить достатню кількість жирів, воно є самостійним і його не рекомендується вживати з вуглеводними продуктами.
Весняний салат із сиром
+2
0
20 лют
Інгредієнти:
  • 200 г листя салату
  • 150 г нежирного сиру (твердого або м\'якого типу фети)
  • 100 мл не солодко йогурту
  • 1 свіжий огірок
  • 3-4 rediski
  • 20 г листя молодого часнику або черемші
  • сіль за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Всі овочі помити і обсушити. Огірок і редис порізати соломкою, скибочками або кубиками (за вашим смаком), листя салату нарізати у вигляді смуг, покришити молодий часник;

  • Крок 2

    Сир натерти на крупній тертці;

  • Крок 3

    Всі інгредієнти весняного салату з'єднати, посолити і заправити йогуртом.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: