Різнобарвний вітамінний салат від осінньої хандри

Різнобарвний вітамінний салат від осінньої хандри


Салат з двох видів капусти, кольорових овочів з незвичайною заправкою. Гарний як самостійне блюдо або як гарнір до червоного м'яса.
Різнобарвний вітамінний салат від осінньої хандри
0
0
18 лют
Інгредієнти:
  • 1/4 качана червоної капусти
  • 1/4 качана білокачанної капусти (або пекінської)
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 1 велика червона цибулина
  • 1 велика сира морква
  • 1 маленький червоний перчик чилі (якщо не любите гострого, замініть його солодким болгарським перцем)
  • 2 столові ложки меду
  • 250 г несладкого йогурта
  • сік 1 лайма
  • невеликий пучок кінзи або петрушки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Червону, білокачанну капусту, ріпчасту цибулю і перець тонко нарізати. Пір'яну цибулю і кінзу дрібно нашаткувати. Моркву нарізати тонкою соломкою або скибочками;

  • Крок 2

    В окремій посуді зробити соус з'єднавши і перемішавши лимонний сік, мед і йогурт;

  • Крок 3

    У великій мисці змішайте капусту, моркву, червону цибулю і перець. Злегка знизайте овочі руками і перемішайте;

  • Крок 4

    Полийте соусом, посипте кінзою, зеленою цибулею і добре перемішайте;

  • Крок 5

    Приправте салат сіллю і перцем за смаком, охолодіть.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: